за два рази лише вдалося забрати депозит. каса майже порожня. не раджу тримати депозит в цьому банку Альянс
Курс валют в Альянс Банку
| USD | 44.7 | 45 |
за тиждень зв’язався з відділенням, не з першого разу, повідомив, що буду забирати гроші, зауважень чи пропозицій залишити не будо.
в четвер після обіду заїхав у відділення і виявилось що в касі нема достатньої суми грошей, запропонували отримати через касу лише 25000 гривань, все інше порадили знімати з банкоматів, це без комісії.
вибору не було, довелось забрати з каси що було.
знав би, що в касі нема грошей, не витрачав би час на поїздку до відділення.
вже був вечір і були інші плани, тому вдалося отримати загалом 65000, решту на наступний день запланував.
щоб знов не приїхати в пусту касу, зняв залишок грошей до сотень в банкоматах, заїхав у відділення, отримав залишок і закрив всі рахунки.
Моя думка, що краще в банку Альянс депозити не тримати, є проблеми з поверненням грошей через касу, каси майже порожні, відразу отримати свої гроші по закінченню через касу не вийде, а бігати по банкоматах не кожному сподобається, хіба що лише кредитку відкрити, хоча якість обслуговування не найкраща, зв’язатися з відділенням з першого разу не вийде.