Блокування рахунку

Дуже жахливий банк, заблокували рахунок і я звязався з підтримкою через телеграм, підтримка відповіла що протягом 5 днів або розблокують рахунок або прийде лист на емейл.Пройшло 5 днів ні розблокування ні листів не поступило з цього вже можна судити що банк обманює людей і якщо людина не буде боротись за заблоковані кошти то вони їх просто вкрадуть. Звязався ще раз з підтримкою через телеграм очікуючи години мені нарешті відповіл: очікуйте на зворотній звязок, коли спитав скільки часу сказали що відправка листа який вони вже мали відправити займає час (повний бред щоб потянути час) причину блокування так і не назвали. Очікую ще паро днів і буду писати скаргу в нбу хай провірять цю кантору
Альянс Банк
Добрий день!
Нам шкода, що у вас склалося таке враження про банк. Розуміємо, що очікування може викликати занепокоєння.

Блокування рахунку здійснюється в межах вимог фінансового моніторингу. У таких випадках необхідно провести відповідну перевірку, і на її час доступ до рахунку може бути обмежений. Це законна процедура, яку проводять усі банки України.

Щодо строків: інформація за вашим випадком буде надана офіційним листом, тому рекомендуємо очікувати на зворотний зв’язок.

Запевняємо, що банк діє виключно в межах чинного законодавства та не має на меті обмежувати доступ до коштів безпідставно.

Сподіваємося на швидке вирішення цього питання та обов’язково надішлемо лист щодо подальших дій.

co cos
co cos
18 квітня 2026, 12:44
Чинне законодаство має певні терміни , а ви обманюєте людей і користуєтесь тим що вони незнаю законодавства , І на майбутнє перевірка проводиться перед блокуванням рахунку , а блокування рахунку це вже результат перевірки

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку