Мінфін - Курси валют України

Встановити

ДОЛГОжданный ответ от банка своему вкладчику

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Ирина Меркулова 24 травня 2014, 9:41
Выкладываю «шедевр эпистолярной мысли ». Ждала больше месяца.
Шановна .....!
Перш за все, дозвольте виразити Вам вдячність за те, що Ви вибрали ПАТ КБ «АКТИВ-БАНК» для збереження та накопичення власних заощаджень. Наш банк є дійсно надійним партнером і за дванадцять років свого функціонування на ринку банківських послуг ніколи не допускав невиконання або несвоєчасного виконання своїх зобов'язань. Відомо, що банківська система, як найбільш чутлива частина економіки, першою постраждала від високих ризиків, пов'язаних з нестабільністю економічного та політичного середовища в країні. Такі фактори, як зняття клієнтами готівки з поточних рахунків в банкоматах та в касах банків в надзвичайному обсязі, дострокові припинення депозитних договорів і в столиці, і в регіонах, повне припинення надходжень нових депозитних вкладів привели до «вимивання» коштів з фінансової системи. Так, тільки в перший місяць року об'єм депозитів в банківській системі України скоротився на 15,1 мільярдів гривень. Стабілізація політичної ситуації в Україні поки що не позначилася на оздоровленні фінансового стану комерційних банків України.
На превеликий жаль, ми змушені констатувати, що ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» не став виключенням серед комерційних банків, що відчувають дефіцит як готівкових, так і безготівкових коштів. Намагаючись уникати порушень законодавства та договорів у правовідносинах з вкладниками ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», на відміну від інших комерційних банків України, протягом грудня, січня та до 20-х чисел лютого виплачував всі депозити без затримки, як достроково, так й ті, строк повернення яких настав. Але 25 лютого 2014 року банк був змушений ввести певні обмеження. Протягом останнього часу ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» здійснює всі можливі заходи для подолання негативної ситуації. Вже досягнуто домовленостей щодо залучення коштів на міжбанківському ринку, завдяки лояльній політиці банку до вкладників, в регіонах відновлюється залучення коштів від населення.
Також просимо звернути увагу, що проблеми банків не залишаються без уваги регулятора. В лютому 2014 року Національним банком України прийнято постанову щодо спрощення та введення позачергового рефінансування комерційних банків.
Все це дає нам підстави вважати, що негативні для банків наслідки економічної кризи будуть подолані найближчим часом.
ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» завжди будував відносини з клієнтами, як з довгостроковими партнерами, сподіваючись, що короткочасні правовідносини за депозитними договорами переростуть у тривалі бізнес відносини. Зараз ми закликаємо наших вкладників до проявів такого ж партнерського відношення.
Запевняю Вас, що всі вклади і проценти будуть виплачені в повному обсязі, і ще не раз ПАТ «КБ АКТИВ-БАНК» зможе виступити Вашою фінансовою підтримкою і надійним зберігачем Ваших вкладів. Ваш вклад буде повернуто Вам, як тільки ситуація в банку стабілізується. Натомість пропоную Вам вже зараз розглянути пропозиції які дають можливість отримувати підвищений дохід на продовження строку Вашого вкладу на найвигідніших умовах.

Коментарі - 10

+
+1
ktyf3007
ktyf3007
24 травня 2014, 12:22
#
Банальная отписка!!! И когда же стабилизируется ситуация в банке?! 50 грн.в день- это просто ПОЗОР!!!
+
0
Djus
Djus
24 травня 2014, 14:36
#
Мне точно такой же ответ ещё месяц назад пришёл. Штампуют под копирку.
+
0
larysa
larysa
24 травня 2014, 16:22
#
И у меня такой же. меняют только имя и отчество.
+
0
larysa
larysa
24 травня 2014, 18:50
#
Прекрасная идея. Я получила ответ Актива с исх№ 24,04.14, Следовательно, уже месяц, как ситуация не наладилась. И есть письменное подтверждение самого Актива. На следующей неделе пойду к начальнику регионального отделения НБУ в нашем городе. Пусть все увидят на местах, кто и чем занимается у них в управлении в Киеве. Я еще напишу жалобу и сюда, дабы нашим пришлось звонить в Киев и выяснять. Пусть все это получает как можно больше широкую огласку.
+
0
ktyf3007
ktyf3007
24 травня 2014, 17:05
#
Похоже, НБУ их и прикрывает…
+
+3
qwerty1980
qwerty1980
25 травня 2014, 21:16
#
Если в ближайший месяц не будет никаких полоржительных здвигов нужно обеденяться и штурмовать банки!!! Так дело не пойдет!!!
+
0
wewtyznrj
wewtyznrj
28 травня 2014, 18:09
#
Намагаючись уникати порушень законодавства та договорів у правовідносинах з вкладниками ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», на відміну від інших комерційних банків України, протягом грудня, січня та до 20-х чисел лютого виплачував всі депозити без затримки, як достроково, так й ті, строк повернення яких настав. Але 25 лютого 2014 року банк був змушений ввести певні обмеження.

А ПОТОМ ПИРАМИДА РУХНУЛА
+
0
wewtyznrj
wewtyznrj
28 травня 2014, 18:14
#
Завдяки лояльній політиці банку до вкладників, в регіонах відновлюється залучення коштів від населення.

Бідні люди…
+
0
luklola
luklola
2 червня 2014, 14:16
#
Давайте действовать сообща тогда эти прохиндеи нам не страшны
+
0
qwerty1980
qwerty1980
16 червня 2014, 21:43
#
Полностью потдержую!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Актив-Банк 💰 / Відгуки про Актив-Банку 📝 / ДОЛГОжданный ответ от банка своему вкладчику