До акорду не дотягує. Максимум — одна нота, й та коричнева
Через необхідність покласти готівку на моно, довелося пройти процес реєстрації у цьому банку. В процесі реєстрації мене запевняли що мені прям варто стати постійним клієнтом, бо це ледь не найвигідніший банк в моєму житті. Що ж.після реєстрації вирішив подивитися які є пропозиції в застосунку. Першочергово мене зацікавив розділ «Кешбек». Зайшовши в розділ, з’явилося повідомлення, що треба зайти в налаштування картки і увімкнути його. Перейшовши в налаштування, пункту про кешбек взагалі не було! Пошукавши ще трохи, я здався, і вирішив написати в підтримку. В підтримці мені сказали, що необхідно встановити кредитний ліміт, і лише тоді з’явиться така можливість. Добре. Залишив заявку на встановлення кредитного ліміту, після якої мені зателефонував оператор для уточнення даних. Після цього сказав чекати, і у випадку схвалення мені перетелефонує. Перетелефонував, і сказав що дозволено встановити ліміт — аж 5 тисяч грн (в інших банках цей ліміт в 10−15 разів вище).Оскільки мене не так цікавив цей ліміт, як сама можливість кешбеку, то я погодився і мені сказали вже приходити у відділення, після чого я його отримаю. Прийшов у відділення, заповнив паперці, після чого сказали чекати 40 хвилин, і ліміт оновиться.Проходить день, два — нічого. Вирішив подзвонити у відділення і спитати що сталося, на що мені відповіли, що мабуть відмова (Ніякого сповіщення про відмову мені не надходило, тим більше яка відмова, коли мені погодили ліміт перед тим як я прийшов у відділення.треш). Спитали чи були в мене прострочені кредити, але таких в мене ніколи не було. Після моєї відповіді, мені сказали почекати 10 хв і мені зателефонують. Але пройшло й 10 хвилин, і 20 хвилин, і день і другий день, і ніхто мені не зателефонував. Ось на такій начебто вже звичайній штуці як «Кешбек», отримав стільки підводних каменів, після яких ставати постійним клієнтом не хочеться аж ніяк
Курс валют в Акордбанк
| PLN | 10.7 | 11.91 |