Мінфін - Курси валют України

Встановити
vechislavs
vechislavs
Зареєстрований:
17 грудня 2013

Останній раз був на сайті:
13 березня 2023 о 02:15
Підписчики (96):
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
vasia2
vasia2
63 года
zvezdaliza
zvezdaliza
Allin
Allin
45 лет
SHRL
SHRL
44 года, донецк
OGls
OGls
70059242
Дмитрий Кожух
Panthera
Panthera
1On
1On
Запорожье
Alexandr707
Саша Ш.
Жашков city
ApamaT
ApamaT
ruslan93
ruslan93
всі підписчики
5 червня 2015, 16:02

Робоча група виявила в «Енергоатомі» зловживань на 8 млрд грн

За результатами проведення перевірки робочою групою Верховної Ради з перевірки можливих фактів зловживань у державному секторі економіки було виявлено зловживання в роботі компанії «Енергоатом» на більш ніж 8 млрд гривень.

Про це сьогодні заявив народний депутат Борислав Береза в ході представлення звіту робочої групи з перевірки оприлюднених Держфінінспекцією повідомлень про фінансові порушення у структурах Кабміну, передає кореспондент РБК-Україна.

«Сума фінансових порушень в одному тільки НАЕК „Енергоатом“ за підсумками релізів становить 8,3 млрд грн. З них порушень у сфері закупівель — 8 млрд грн. Звідки 74 млн грн? Під стенограму, звітуючи на нашій робочій групі, прозвучало винятково одне прізвище. Всі структури, які співпрацюють з „Енергоатомом“… Микола Володимирович Мартиненко (голова парламентського комітету з питань ПЕК, — ред.), Вам ці гроші кишеню не випалюють?» — звернувся до нардепа Мартиненка Береза.

За словами колишнього керівника робочої групи Ради Олега Осуховського, керівник компанії «Енергоатом» протягом 10 років перебування на своєму посту займається корупцією. Разом з тим Осуховський повідомив про корупційні схеми в Міністерстві інфраструктури. Тільки із січня по вересень 2014 року, вже при новому уряді, робоча група встановила зловживання на суму 780 млн грн.

Нагадаємо, що Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактами корупційних схем у ДП «НАЕК „Енергоатом“.

За матеріалами: РБК-Україна

Переглядів: 7481, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 1

+
+23
Allin
Allin
5 червня 2015, 16:26
#
Ух и конторка, эта ,, Наша Украина,, или ,, Так Ющенко,, — ща уж точно не помню,…
помню тока — шо ци рукы ничого не кралы и наши диты будуть житы у Европи.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися