Мінфін - Курси валют України

Встановити
AssistantMF
Консультант порталу «Мінфін» Консультант порталу «Мінфін»
Зарегистрирован:
4 липня 2016

Последний раз был на сайте:
15 травня 2024 о 18:06
Подписчики (159):
iman1
iman1
GRINOV
GRINOV
batanovsergei
сергей батанов
54 года, Запорожье
0689274748
0689274748
LanaMar
LanaMar
54 года
qvVTzQob
qvVTzQob
olya1902
Ольга Бармак
51 год
AK2003
Amalia MR
54 года
Albinak
Альбина Кулак
35 лет, киев
voronkoamir588
voronkoamir588
tsvetkovaalll4
tsvetkovaalll4
yanasolovyeva12
yanasolovyeva12
все подписчики
Консультант порталу «Мінфін» — Консультант порталу «Мінфін»
16 березня 2022, 15:05

Про новинний контент — де і що почитати на «Мінфіні»

 

Журналіст — людина, яка має талант щодня заповнювати порожнечу.

Дж. Вест

Люди перестають думати, коли перестають читати.

Д. Дідро

Щодня редакція «Мінфіну» невтомно ділиться з вами новинами та публікаціями щодо різних фінансово-економічних напрямків та сфер життя в Україні та світі.

І навіть у воєнні часи, коли частині журналістів доводиться періодично ховатись в укриттях, редакція не припиняє свою відповідальну роботу. І сповіщає читачів:

як допомогти українській армії ,

які операції з валютою дозволено під час війни,

які країни приймають українців та на яких умовах ,

як допоможуть заощадження у воєнний час,

про податкову революцію під час війни,

скільки Україна втратила через війну і скільки допомоги вже отримала та багато ін.важливих тем.

Не залишається без уваги й висвітлення теми про санкції та обмеження, що запроваджуються щодо росії-агресора. Новини надходять з різних країн та від різних установ і компаній світу. І всі їх ви можете прочитати на «Мінфіні».

Самі свіжі та актуальні новини на видноті — у стрічці новин на головній сторінці порталу. А переглянути всю стрічку і знайти новини, що були розміщені раніше, можна тут: https://minfin.com.ua/ua/news/.

Крім новинного формату, на «Мінфіні» багато статей, аналітичних оглядів, авторських матеріалів та блогів. Вони розміщені у стрічці статей: https://minfin.com.ua/ua/articles/ та в блоці на головній сторінці:

«Мінфін» — сайт про фінанси та інвестиції, отже даний напрямок постійно розвивається. Минулого року було створено окремий розділ, присвячений публікаціям щодо інвестування: https://minfin.com.ua/ua/invest/.

В ньому ви можете знайти як торішні статті з циклу «Мінфін інвестує», так і свіжі публікації, в тому числі щодо інвестування у військові облігації та як «Мінфін» рятував свій інвестпортфель від окупантів та мародерів.

З 24 лютого 2022 року, коли російські війська почали підступно бомбити українські міста, ринок нерухомості завмер. Але новини щодо питань, пов'язаних з нерухомістю та наймом житла українцями, які вимушені переїзжати через війну, редакція продовжує розміщувати. Ці публікації ви можете знайти у розділі: https://minfin.com.ua/ua/realty/.

Війна внесла корективи і в роботу банківського сектору. Ледь не щодня відбуваються зміни в роботі банків чи умовах банківських продуктів. Та не всі новини банків потрапляють на головну сторінку сайту у загальну стрічку новин. Тож, щоб побачити всі новини про ваш банк зробіть 3 кроки:

1.натисніть в меню сайту на розділ «Банки» і перейдіть на сторінку з переліком діючих банків  України: https://minfin.com.ua/ua/banks/ ,

2.оберіть свій банк і натисніть на його назві,

3.на сторінці, що відкриється, в меню оберіть розділ «Банк у новинах».

А щоб вам легше було знайти контакти банків, ми зібрали їх всі в окрему таблицю: https://minfin.com.ua/ua/ukrainian-banks-contacts/ .

Минулого року активного розвитку набув напрямок спецпроєктів на «Мінфіні». Мова про комерційні розміщення, які виготовляються на замовлення і з творчим підходом. Дружня команда відділу спецпроєктів постійно вдосконалюється, щоб контент був і корисним, і цікавим, і візуально привабливим.  З'явився окремий каталог спецпроєктів: https://new.minfin.com.ua/ua/special-projects/ .

Якщо ваша компанія зацікавлена у розміщенні спецпроєкту чи іншої реклами на «Мінфіні», то пишіть на reklama@minfin.com.ua та info@minfin.com.ua, будемо раді співпраці.

Будемо вдячні, якщо у коментарях поділитесь, яких тем вам не вистачає у новинних стрічках «Мінфіну».

Додавайте minfin.com.ua в закладки вашого браузера і читайте нас щодня.

Все буде Україна!
Просмотров: 1726, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися