Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
1 листопада 2021, 10:30

ТОП-7 найкращих фільмів про бізнес

Якщо працювати та не здаватися, то ви зможете досягнути успіху! Це головна думка більшості фільмів про бізнес. Зазвичай ми знаємо вже фінальний результат історії підприємців – вони стали мільйонерами, успішними бізнесменами і кращими у своїй сфері. Але що саме їм довелося пройти? Як часто доводилося стикатися з проблемами? Як вони проходили ці проблеми і складності? Це можна дізнатися з біографічних фільмів, які засновані на реальних історіях. Тож які фільми про бізнес і підприємницьку справу рекомендовано подивитися?


Вовк з Уолл Стріт
Звичайно, жоден ТОП фільмів про бізнес не обходиться без цього. Ця картина є кримінальною драмою і чорною комедією, яка знята за мотивами реальної історії підприємця Джордана Белфорта. Весь фільм – це історія про те, як шахрай-брокер став мільйонером, а потім майже все втратив. Чому ж цей фільм варто подивитися майбутнім бізнесменам? Він не тільки розкриває особливості роботи у сфері продажу акцій (хоча і трохи перебільшено), але й показує те, як звичайна людина, яка бажає заробити, може спокуситися легкими грошима, і стати світовим злочинцем, втратити весь капітал, сім’ю і друзів.

В гонитві за щастям
Цей фільм розповідає реальну історію Крістофера Гарднера, мільйонера і філантропа, який раніше був майже жебраком. Через невдалий бізнес-проєкт, він втрачає майже все, не має житла, але при цьому піклується про свого маленького сина.

«В гонитві за щастям» – це історія про те, як цілеспрямованість та віра в себе допомогли Крістоферу домогтися успіху. Він не шукав багатства, а хотів отримати гроші на життя сина, але наполеглива робота та цікаві ідеї допомогли йому стати успішним підприємцем.

Тут курять
Головний герой художньої картини – Нік Нейлор, який працює рекламним агентом. Але його завдання не в тому, щоб продавати прості товари, він торгує сигаретами, які майже дорівнюють «смерті». Безпринципний і впевнений в собі Нік ніби створений для цієї роботи, він вміє вмовляти, показувати переваги товару, який здавалося б не має плюсів.

Фільм не зовсім про те, як «не здаватися» і «вірити в себе», він трохи про інше … Будь-який початківець бізнесмен (а часом і багаті успішні підприємці) повинні пам’ятати про те, що є певна межа, яку не варто перетинати, інакше багато хто може постраждати. Проте, у Ніка Нейлора можна повчиться мистецтву переконання!

Пірати кремнієвої долини
Дві найбільші у світі компанії – Apple і Microsoft, і два комп’ютерних генії – Білл Гейтс і Стів Джобс. Протистояння в пік розвитку комп’ютерних технологій цих двох компаній вже стали історією про те, як домогтися успіху, коли конкуренція на вищому рівні, коли потрібно використовувати нестандартні методи та працювати в абсолютно новій сфері. Це дозволяє зрозуміти, як бізнесмену треба «триматися за свою ідею» і втілювати її в життя, попри проблеми та помилки.

Людина, яка змінила все
Цей фільм розповідає не про бізнес або підприємницьку справу, він більше про спорт і роботі в ньому. Але біографічний фільм є величезним мотиватором, який показує, що іноді потрібно не просто працювати і пропонувати щось, а кардинально змінити самі правила гри.

У спорті працюють ті ж закони, що і в бізнесі – перемагайте страх! Іноді, навіть не маючи ресурсів, навіть якщо все проти вас, можна домогтися результату, стати успішним, якщо шукати нові можливості для розв'язання проблем.

Соціальна мережа
Біографічний фільм про Марка Цукерберга теж є класикою серед фільмів, які треба подивитися підприємцям. Це історія про те, що найчастіше «ідея на мільйон» лежить буквально на поверхні і все, що потрібно – докласти зусиль для її реалізації.

У головного героя фільму можна повчиться:

  • як добиватися свого, навіть якщо система проти тебе;
  • як правильно обробляти та вдосконалювати основну ідею;
  • як найдрібніші зміни, цікава пропозиція можуть кардинально змінити підхід до запуску продукту;
  • як знаходити нові варіанти і рішення, якщо попередні не працюють.

Хоча фільм і не показує повністю реальну історію (якщо вірити словам самого Марка Цукерберга), але також тут можна винести урок про те, що за друзів треба триматися і не переступати певних меж, інакше можуть бути серйозні наслідки.

Джой
У кожної людини є можливість змінити себе і своє життя, і тільки від нас залежить – користуватися цією можливістю чи ні. Іноді якщо ви таки вирішили скористатися шансом, то будьте готові до дуже складної та серйозної роботи. Шлях до успіху – це не пряма лінія вгору, а постійна робота, боротьба з собою, суспільством і навіть близькими.

Реальна історія Джой відмінно показує це. Мати-одиначка, яка змушена важко працювати, щоб утримувати також батьків і колишнього чоловіка. Джой має цікаву ідею продажу товару, але всі доводять їй, що вона нічого не доб’ється, навіть після того, як вона стала успішною.

Кожен успішний підприємець, особливо ті з них, хто пропонує щось нове, повинні розуміти, що доведеться не тільки багато працювати, але й долати масу перешкод та боротися з системою. І тільки віра в себе та цілеспрямованість допоможуть досягти успіху!

Просмотров: 2768, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися