Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
18 жовтня 2021, 9:35

Де можна взяти кредит без скан-копій?

Для оформлення кредиту в обов’язковому порядку потрібно певний пакет документів. В першу чергу, позичальник повинен надати документ, що посвідчує його особу – паспорт. Співробітник банку перевіряє справжність документа і робить його копію, тому що, вилучати паспорт клієнта адміністрація банку не має права. Окрім паспорта часто потрібні й інші документи, деякі з яких банк забирає оригіналами (наприклад, довідку з місця роботи про середній заробіток), а деякі забираються сканами. Оформити кредит в сучасній фінансовій установі без надання сканованих копій документів неможливо.

В еру сучасної копіювальної техніки зробити скан-копію документа – справа двох хвилин. У будь-якому відділенні банку є сканер або ксерокс, так званий багатофункціональний пристрій (БФП). Але, як бути, якщо кредит оформляється в режимі онлайн, в домашніх умовах. Далеко не у кожного є вдома сканер або БФП. В такому випадку, на допомогу приходять сучасні мобільні гаджети – смартфони, які мають камеру з високим ступенем дозволу, що дозволяє робити знімки прийнятної якості.

Де можна оформити онлайн кредит
Слід відразу сказати, що швидкий онлайн кредит можна оформити тільки в мікрофінансових організаціях (МФО). Для отримання кредиту в банку необхідна особиста присутність клієнта. Тому під час оформлення банківського кредиту нема потреби піклуватися про скан-копії, це зробить співробітник банку, який буде вас обслуговувати.



Оформляючи кредит в МФО, позичальник повинен буде надати електронні копії свого паспорта, в іншому випадку, у видачі кредиту йому буде відмовлено. Зробити електронну копію можна не тільки використовуючи сканер або БФП. Для отримання знімків документів прийнятної якості підійде сучасний смартфон, на який можна встановити додаток фотосканер, яке можна завантажити з ПлейМаркет (для смартфонів, що працюють на Андроїд) або з аппстора (для смартфонів, що працюють на iOS).

Популярні додатки для сканування через смартфон
Найбільш популярні додатки для сканування документів через камеру смартфона:

  • Evernote. Одна з найпопулярніших програм для отримання скан-копій, відрізняється своєю простотою і високою функціональністю.
  • Google Drive. Найпопулярніше сучасне сховище інформації. Є розширення CamScanner з простим і зручним інтерфейсом, який дозволяє досягти високої чіткості зображень.
  • Office Lens. Ще один якісний продукт від розробників Microsoft. Зроблені скани документів можна зберігати в хмарі One Drive.

  • Adobe Fill and Sign DC, краще рішення для текстів поганої якості з можливістю редагування знятого матеріалу.
  • Після установки програми необхідно почати перевірку, направивши камеру на сканований документ. Роблячи знімки потрібних сторінок документа, користувач завантажує їх в персональний кабінет.

У тому випадку, якщо завантажити додаток для сканування не виходить, можна зробити копії документів, використовуючи камеру смартфона. Для цього необхідно розташувати сканований документ на чистому аркуші паперу, прибравши з кадру всі зайві та непотрібні предмети. Виконавши знімок, необхідно оцінити його якість. Текст і фотографії повинні бути чіткими, легко читатися. Вдалі знімки завантажуються в персональний кабінет.

Переглядів: 637, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися