Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
16 листопада 2020, 16:49

Кредит без надання трудової книжки

Якщо в нашому житті ми стикаємося з фінансовими проблемами, це може бути пов’язано з відсутністю роботи. Безробіття — велика проблема, і у нас часто немає коштів для оплати основних рахунків. Хто є безробітним за даними банківських установ? Це всі люди, які не мають стабільного джерела доходу і трудової книжки. Цей критерій позбавляє безробітних права на отримання позики в банку. На щастя, зараз є відмінне рішення для всіх безробітних, які не мають трудової книжки. Мова йде про кредити в небанківських фінансових установах.

Раніше і мови не могло бути про кредит без наявності трудової книжки. Цей документ був підтвердженням кредитоспроможності позичальника. Банки не беруть до уваги навіть стабільний дохід громадян, які працюють неофіційно.

Якщо ми дбаємо про час і не хочемо, щоб процес видачі готівки затягувався через перевірку наявності трудової книжки або опитування консультантами, то у пригоді можуть стати позики в МФО (мікрофінансові організації). Такий кредит можна отримати за 15 хвилин на рахунок, без зайвих формальностей і довідок.

Таким чином ми економимо час, тому що нам не потрібно чекати контакту від співробітника банку, який підтвердить наші дані. Також не потрібно буде пред’являти документи з місця роботи і трудову.

Кредитні компанії, що працюють за цим принципом, найчастіше видають позики до 15 000 гривень. Варто скористатися цією можливістю і заощадити час і нерви.

Онлайн-кредити без перевірки трудової і місця роботи — надзвичайно зручне рішення. Тому що не всі хочуть, щоб їх роботодавець знав, що їх співробітник має фінансові проблеми. Кредити без дзвінка роботодавцю дозволяють обійтися без телефонної перевірки і отримати готівку в короткі терміни, через Інтернет, без додаткових вимог.



На яких умовах надаються позики без трудової?
Не можна заперечувати, що кредити без перевірки в будь-якій формі — рідкість. Причина дуже проста. Попри те, що кредитні організації проявляють досить високу гнучкість стосовно своїх клієнтів, вони не можуть надати підтримку кожній анонімній людині. Це занадто ризиковано, тому для запозичення коштів у небанківських кредитних організаціях потрібно відповідати таким критеріям:

  • повноліття — необхідно досягти віку в 18 років;
  • повна дієздатність;
  • дійсне посвідчення особи, адреса електронної пошти, український номер телефону;
  • українське громадянство;
  • картковий рахунок в банку України.

Як бачите, перераховані вище умови не є надмірними. Співпрацювати з МФО легко.

Як роблять компанії, які не вимагають надати трудову книжку?
Такі компанії обробляють запити на 100% автоматично. Все відбувається без участі фахівця з видачі кредитного рішення і консультанта. Ось чому це дозволяє швидко обробляти заявки. Переказ на рахунок відправляється протягом 15 хвилин після позитивного рішення.

Кредит без трудової в кредитній компанії можна взяти на такі потреби:
оплата комунальних;
ремонт автомобіля;
поїздка у відпустку;
медичне лікування;
оплата навчання;
ремонт квартири;
покупка харчових продуктів та багато іншого.

Переглядів: 702, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися