Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зареєстрований:
7 листопада 2023

Останній раз був на сайті:
14 грудня 2023 о 21:14
Підписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
25 листопада 2023, 21:49

Дольове інвестування в нерухомість: найпопулярніший спосіб інвестування у всьому світі

Наразі набирає обертів дольове інвестування в апартаменти. Основна ідея такого інвестування полягає в тому, що інвестор придбавши певну частку апартаментів, отримує право на подальшу експлуатацію та отримання доходу від цієї нерухомості. Кожен інвестор володіє часткою, яка відповідає його вкладенням. Це може бути доля у квартирі, будинку, комерційному приміщенні або навіть у номері апарт-готеля. Долю можна придбати як на етапі будівництва, так і після його завершення.

Дольове інвестування в нерухомість є однією з найпопулярніших форм інвестування, адже є доступною для більш широкого кола осіб, оскільки дозволяє вкладати менші суми грошей порівняно зі стандартним придбанням нерухомості. Це дає можливість людям з різними фінансовими можливостями брати участь у ринку нерухомості і отримувати прибуток від своїх інвестицій. Це особливо актуально для молодих інвесторів, які можуть не мати достатньої суми для придбання власної нерухомості.

Дольове інвестування надає можливість диверсифікувати портфель інвестицій. Замість того, щоб вкладати усі кошти в один об'єкт нерухомості, інвестор може придбати частки у декількох об'єктах. Це дозволяє розподілити ризики і забезпечити стабільний дохід від різних джерел. Також ви можете уникнути ризиків, пов'язаних з обслуговуванням та утриманням нерухомості. Адже дуже часто дольові інвестицій управляються професійними управляючими компаніями, які беруть на себе всі питання з оренди, обслуговування та утримання апартаментів. Саме така управляюча компанія буде здійснювати керування нашого апарт-отеля ANTA Residence Canggu на острові Балі. Міжнародний готельний оператор Ribas Hotel Group забезпечить комплексне управління ваших апартаментів чи вашої дольової частки в них.

Дольове інвестування в апартаменти є привабливим інвестиційним інструментом для тих, хто бажає отримати стабільний дохід та зберегти та збільшити свої інвестиції у сфері нерухомості. Цей метод інвестування дозволяє розподілити ризики, витрати і забезпечити стабільний дохід інвесторам. Враховуючи переваги даного методу, варто розглянути цей варіант для розміщення своїх фінансових ресурсів.

Всі ваші запитання надсилайте у спеціальний закритий чат з інвесторами та представниками Anta Group Development: https://t.me/+4ETL4qdlR5I4NWU6

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Переглядів: 531, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися