Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зареєстрований:
7 листопада 2023

Останній раз був на сайті:
14 грудня 2023 о 21:14
Підписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
9 листопада 2023, 14:04

Інвестиції в закордонну нерухомість. Перспективи та ризики

Перш ніж вкладати свій капітал в закордонну нерухомість, важливо провести ретельне дослідження ринку, оцінити ризики та проконсультуватися з фахівцями. Для мінімізації ризиків довіряйте тільки перевіреним забудовникам, у яких вже є кілька зданих в експлуатацію об'єктів без проблем і затримок. Також приділіть увагу перевірці документів та репутації девелопера.

Існують два основних перспективних напрямки одержання високої дохідності від інвестицій в закордонну нерухомість:

1. Оренда:

Досить популярний спосіб заробити на закордонній нерухомості — це купити помешкання на стадії будівництва чи готову оселю та здавати об’єкт у короткострокову або довгострокову оренду. Довгострокова оренда не вимагає вашої постійної залученості та практично не містить ризиків. Довгостроковою вважається оренда від 1 року. Все що меньше – короткострокова. Квартири, кімнати або власний номер в готелі можна здавати в оренду подобово або навіть погодинно. Дохід порівняно з довгостроковою орендою найчастіше збільшується в середньому в 2-5 разів. При короткостроковій оренді особливо популярні квартири в центрі міста та в туристичних локаціях. Якщо у вас недостатньо часу особисто контролювати процес здачі нерухомості в оренду є можливість керувати дистанційного – за допомогою агентства, керуючої компанії чи готельної мережі. Навіть якщо взяти до уваги комісію за управління від 20% до 30%, ви все одну зможете отримати максимальний прибуток, особливо, якщо оберете досвідчену компанію. Менеджери компанії Anta Group підрахували, якщо здавати в оренду власний готельний номер ANTA Residence Canggu на острові Балі, вартістю 135 000$, вкладення повернуться до вас за 5-6 років. Якщо придбати апартаменти у комплексах бізнес-класу HASAN BEY RESIDENCE, HMG GOLD RESIDENCE в Анталії, розрахункова окупність при подобовій здачі в оренду буде 9,8% річних.


2. Перепродаж:

Інвестування в нерухомість за кордоном може приносити прибуток через перепродаж. Краще обирати варіант купівлі об'єкта на ранній стадії будівництва – дохід від перепродажу після введення об'єкта в експлуатацію значно вищий. Але обов'язково потрібно інвестувати у ринки, що зростають або мають гарний туристичний потенціал. Ретельно підходьте до вибору об'єкта – локація, якість будівництва, наявність інфраструктурних. Від цих факторів у майбутньому буде залежати вартість об'єкта нерухомості.

Ми прогнозуємо збільшення вартості нерухомості після завершення будівництва нашого готельного комплекса категорії 5-зірок ANTA Residence Canggu на 25%. Прибутковість від перепродажу наших апартаментів бізнес-класу HASAN BEY RESIDENCE, HMG GOLD RESIDENCE та HMG RESIDENCE – 20%.

Інвестування в незавершений проєкт може допомогти вам заробити більше грошей у довгостроковій перспективі. Об’єкти новобудови купуються безпосередньо у забудовника. Найчастіше їх будують у найпопулярніших локаціях, що сприятиме більш швидкому повторному продажу. Також комплекси мають зручну інфраструктуру, якою не може похвалитись вторинний ринок. Ще одна перевага – низькі витрати на обслуговування та ремонт.

Важливо, що інвестиції в закордонну нерухомість можуть допомогти розширити та диверсифікувати ваш інвестиційний портфель — це є важливим для зменшення ризиків. Диверсифікування інвестиційного портфеля — стратегія, при якій інвестор розподіляє свої інвестиції між різними активами або категоріями активів. Головна мета диверсифікації — зниження ризику шляхом розподілу інвестицій по різних активах. Моя порада — розподіліть свої інвестиції між різними країнами та регіонами. Такий підхід дозволяє знизити залежність від одного ринку та впливу місцевих економічних та політичних факторів. Також бажано інвестувати гроші протягом тривалого періоду часу, а не в один момент. Приймаючи поетапний підхід, ви можете зменшити ризик власних інвестицій, оскільки ринки можуть коливатися в різний спосіб протягом різних періодів часу.

Важливо пам'ятати, що диверсифікація не гарантує прибутковості чи захисту від втрат. Вона допомагає зменшити ризик, але не може його повністю усунути. Також обов'язково потрібно аналізувати ліквідність активів в портфелі та розбиратися в особливостях кожного ринку перед прийняттям рішення. Інвестиції в закордонну нерухомість можуть потребувати значних фінансових зусиль та кваліфікації. Важливо завжди проводити детальне дослідження ринку та консультуватися з фахівцями, щоб зробити правильний вибір та максимізувати успіх від вдалих інвестицій.

Всі ваші запитання надсилайте у спеціальний закритий чат з інвесторами та представниками Anta Group Development: https://t.me/+4ETL4qdlR5I4NWU6

Сайт компанії: https://antagroup.info

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Переглядів: 388, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися