Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 серпня 2022, 19:48

Кабмін виділив ще 100 мільйонів на гранти для бізнесу у рамках програми «єРобота»

Кабінет міністрів виділив ще 103 млн грн на гранти на підтримку бізнесу в рамках програми «єРобота». На цьому наголосив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє Урядовий портал.

Кабінет міністрів виділив ще 103 млн грн на гранти на підтримку бізнесу в рамках програми «єРобота».
Фото: blitz.if.ua

Куди спрямують кошти

За словами Шмигаля, 74 млн грн буде направлено на створення 324 мікробізнесів. Ще 29 млн грн підуть на запуск 9 нових проєктів у сфері ягідництва, садівництва та виноградарства.

Кількість заявок

Прем'єр додав, що кількість поданих заявок за програмою «єРобота» досягла вже 8 тисяч.

Нагадаємо

«Мінфін» писав, що наприкінці червня в Україні виділили перші 400 грантів для бізнесу.

Коментарі - 4

+
+70
bublik
bublik
16 серпня 2022, 21:30
#
Схоже в держави роздвоєння особистості! Знайомі переїнали з Харкова і 3 міс назад відкрили кафе в одному з обласних центрів західнох України. Десь місяць було все просто чудово, а потім почали без перестанку робили облави з повістками. Зараз в кафе порожньо, тому що люди через облави просто перестали ходити по кафе. І це в сезон, далі можна сказати не далеко до банкрутства. А люди вклали не малі гроші під час війни, щоб наповнювати бюджет і не просити грошей в держави! От такий бізнес.
+
+4
squeez
squeez
16 серпня 2022, 23:16
#
То нужно же было заносить кеш в Военкомат, тут же логика проста, они сейчас к фермерам не стесняються идти, ты мол откупай своих механизаторов и комбайнеров, а мы не будем их трогать, а сейчас уборка еще идёт зерновых — потом будет севба зерновых, потом уборка кукурузы и подсолнечника до конца ноября — работы будет — нужно понимать в какой мы стране живем …
+
0
sirius1111
sirius1111
16 серпня 2022, 23:31
#
Гранты не тем выделили, и «бизнес» понятие относительное!
+
0
DaveGrey
DaveGrey
17 серпня 2022, 10:10
#
Військкомати з державою не мають багато спільного, звичайно зрозуміло, що це державне утворення. Але є держава, є армія і є ось ця совкова нафталінова відрижка — військкомати. Для них прийшов «їх час» і вони вважають, що вхопили Бога за бороду. Їм байдуже на ситуації, що ви описали, на те, що людина може працюючи робити вагоміший вклад у супротив, ані ж копати окоп. А ще, можна грошей заробити. І саме головне, під час війни їх не будуть чіпати…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися