Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 червня 2022, 10:59

Стало відомо, як отримати міжнародну допомогу через MoneyGram на картку Приватбанку

Платіжна система MoneyGram розпочинає виплати від Міжнародної федерації товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (IFRC) для українців, що постраждали від війни. Можна отримати 2200 грн на особу протягом 3 місяців.

Приватбанк, фінансова допомога, соціальні виплати
фото: zerkalo.mk.ua

Як подати заявку на допомогу

Залишити заявку для отримання допомоги можна на платформі єДопомога. Потрібно заповнити персональні дані та IBAN-номер рахунку Приватбанку. Його можна знайти у Приват24, натиснувши на картку і обравши «Реквізити картки».

«Коли переказ надійде, ви отримаєте смс-повідомлення з контрольним номером переказу MoneyGram. Кошти можна отримати в Приват24, терміналі самообслуговування, банкоматі, у відділенні або за номером 3700», — розповідають у пресслужбі банку.

Там зазначають, якщо у вас немає картки Приватбанку в гривні, відкрити діджитал-картку для отримання переказу MoneyGram на неї можна у Приват24 за декілька хвилин.

  • За більш детальною інформацією звертайтеся на гарячу лінію платіжної системи MoneyGram: 0 800 503 273.
  • Детальніше про виплату Приватбанком допомоги від міжнародних організацій читайте за посиланням.

Читайте також: PayРal продовжує безкомісійний період для українців до вересня 2022 року

Як писав «Мінфін», Польща з 1 липня припинить виплати допомоги для українських біженців.

Допомога в розмірі 40 злотих (близько 320 грн) на день на харчування та проживання виплачувалася з початку російського вторгнення в Україну.

Автор:
Світлана Тартасюк
Журналіст Світлана Тартасюк
Пише на теми: Банки та банківські продукти, нерухомість, ринок праці, бізнес, фінанси, інвестиції

Коментарі - 6

+
+22
Три літри
Три літри
28 червня 2022, 11:29
#
Коли переказ надійде, ви отримаєте смс-повідомлення з контрольним номером переказу MoneyGram

Якщо так то до чого тут взагалі Приватбанк? Він не єдине місце де можна отримати перекази. До того ж судячи з цієї фрази номер рахунку який ви чомусь звете незрозумілим словом IBAN не потрібен так як допомога на нього не зараховується, а її треба отримувати як будь який інший переказ у системи MoneyGram тобто за номером переказу.
+
+7
Три літри
Три літри
28 червня 2022, 11:53
#
Пройшовши всю процедуру замовлення день на останньому чи передостанньому кроці бачу можливість вказати номер банківського рахунку або чек-бокс «не маю рахунку». І от скоріш за все як раз якщо обрати «не маю рахунку» то переказ піде через MoneyGram, а не на банківський рахунок.

Тож клієнтам Приватбанку (як і будь якого іншого українського банку) не треба отримувати переказ MoneyGram. А тим в кого немає ніякого рахунку як раз і треба будет отримати переказ, але зробити це можна багато де, а не тільки у Приватбанку який тут скрито рекламає Мінфін не сплачуючи при цьому жодних податків з реклами.
+
0
Zed99992
Zed99992
28 червня 2022, 11:56
#
То Приват держ банк кошти підуть в бюджет, зо вам не подобається?) допомога лише внутрішньо переміщеним особам?
+
0
Три літри
Три літри
28 червня 2022, 12:20
#
То Приват держ банк кошти підуть в бюджет, зо вам не подобається?)

Які кошти підуть в бюджет? Ті що журналіст або редактор Мінфіна отримав від Приватбанку? Не думаю.

допомога лише внутрішньо переміщеним особам?

Не знаю бо на сайті це не описано. У переліку є пенсіонери, інваліди, одинокі та багатодітні батьки, малозабеспечені. Але в будь якому випадку людина що претендує на допомогу повинна мати цей статус: я поставив «галку» напроти ВПО, але не я не зареєстрований як ВПО тож система видала мені повідомлення що оскільки я не зареєстрований то не можу отримати цю допомогу.
+
0
RobinBobin2
RobinBobin2
29 червня 2022, 0:29
#
Там если на шаг раньше вернуться, есть пояснения

Хто може отримати грошову допомогу?
Внутрішньо переміщені особи, які перебувають в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб; особи, які проживають/перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях або таких, що знаходяться в зоні активних бойових дій України.
+
0
Три літри
Три літри
29 червня 2022, 11:08
#
Дивна дивина.

Я спробував ще раз пройти цей квест і побачив наприкінці повідомлення що моя заявка прийнята. Зрозуміло що це ще не фінал і заявку можуть відхилити.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися