Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2022, 13:36

Auchan не збирається йти з РФ — гендиректор компанії

Гендиректор Auchan Ів Клод заявив, що мережа продовжить роботу в Росії, оскільки «діє в інтересах цивільного населення». Про це він заявив виданню Le Journal du Dimanche, передає Економічна правда.

► Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»:
головні фінансові новини

Так Клод відповів на заклик президента України Володимира Зеленського до французьких компаній піти з російського ринку.

За словами гендиректора Auchan, у цей час «безглуздо нацьковувати людей один на одного», тому мережа магазинів продовжить виконувати свою основну місію і «годувати населення двох країн, випікати свіжий хліб для українців і для росіян, що наразі життєво необхідно».

«Я готовий прийняти громадську думку, яка з нами не згодна. Нас легко критикувати, але ми є, ми відкриті та діємо для цивільного населення», — заявив Клод.

Читайте також: Більше ні копійки податків: Nestle заявила що йде з РФ

Коментуючи заклик Зеленського до французьких компаній піти з Росії, Клод наголосив, що поважає президента України, але вважає його слова про підтримку французькими компаніями війни Росії в Україні несправедливими.

Коментарі - 3

+
+128
An GenShuo
An GenShuo
27 березня 2022, 14:04
#
Анонімуси, справа за вами)
+
+59
bonv
bonv
27 березня 2022, 17:45
#
Бойкот!
+
+44
SmokVP
SmokVP
27 березня 2022, 20:16
#
Ну наших людей им не жалко, это не удивительно. А деньги, хоть и в крови, а все равно не пахнут. Но только вопрос к Клоду, не страшно, когда 40 миллионов человек знают, что с твоего согласия спонсируется их убийство?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися