Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2021, 18:20

Е-ЧЕК: два в одному — каса і РOS-термінал у твоєму смартфоні

Е-ЧЕК — це революційний мобільний додаток, що об'єднує функції касового апарату і платіжного термінала (РOS-термінал). Воно дозволяє видавати покупцям електронні чеки та приймати від них безконтактні оплати картами Google Pay, Apple Pay і QR-кодом прямо в телефоні. Додаток доступний на всіх пристроях з системами IOS і Android і стане справжнім помічником для представників дрібного і середнього бізнесу, які продають свої товари та послуги в роздріб.

Е-ЧЕК допоможе економити на дорогих касових апаратах і POS-терміналах, збільшить обсяг продажів шляхом приймання безконтактних оплат, зробить підприємця незалежним від відкриття рахунку в банку для використання POS-терміналу. Також, додаток може стати справжнім робочим столом і помічником для підприємця, тому що воно дозволяє вести базу клієнтів, отримувати онлайн аналітику продажів, контролювати роботу продавців. Е-ЧЕК вже пройшов бета-тестування і хороша новина в тому, що до кінця року їм можна скористатися абсолютно безплатно.

Функціонал програми

Економія. Вартість використання повного функціонала складе всього 125 грн в місяць незалежно від кількості торгових точок і касирів. Це набагато дешевше, ніж покупка касового апарату, POS-терміналу, сканера штрих-коду, і іншого застарілого і громіздкого обладнання. Також додаток замінює дрібному і середньому бізнесу дорогі CRM-системи для обліку та аналізу.

Незалежність від додаткових пристроїв в роботі. Для роботи в додатку досить тільки смартфона, або планшета/комп'ютера/ноутбука. Додаток доступний на всіх пристроях з cистемами IOS і Android. Робота на кожному з пристроїв відбувається абсолютно автономно. Тобто в смартфоні можна повноцінно виконувати реєстрації торгової точки, каси, касирів, заводити товари. Для цього абсолютно не потрібен ні комп'ютер, ні ноутбук.

Збільшення обсягу продажів. Додаток дозволяє приймати безконтактні платежі від клієнтів незалежно від інструменту оплати, тим самим розширюючи продавцеві аудиторію і збільшуючи обсяг продажів. Покупець може розплатитися будь-якими платіжними картами з NFC і комп'ютером за допомогою програми Google Pay та Apple Pay або зчитування QR-коду.

Сучасний підхід до видачі чеків. Сформовані Е-чеком чеки не обов'язково друкувати. Можна відправити чек покупцеві на будь-який зручний йому месенджер і пошту. Більш того, є можливість брендувати чек під себе, зробити його індивідуальним і незабутнім, додати в нього потрібну рекламу.

Персональний помічник і робочий стіл. Функціонал Е-чека дозволяє аналізувати продажу, а саме: обсяг виторгу, кількість продажів, середній чек, торговельні позиції, чеки (готівкові або безготівкові), таким чином, підприємець бачить реальну фінансову картину діяльності свого бізнесу, і для цього йому не потрібен додатковий персонал.

Облік і контроль. Е-ЧЕК дає можливість контролювати результати продажів онлайн, навіть без присутності на торговій точці, і управляти доступами співробітників. Крім цього Е-ЧЕК допоможе працювати з товаром або послугою, в ньому передбачено перелік товарів і розподіл за категоріями, можливість додавати його зображення в номенклатуру і створювати товар поза номенклатури при продажу.

Незалежність від банків при використанні POS-терміналу. Завдяки вбудованій в мобільний додаток технології прийняття безконтактних платежів Ви зможете підключити еквайринг до свого поточного рахунку в зручному для Вас Банку, без відкриття нових рахунків.

Нові можливості для бізнесу. Е-ЧЕК дає можливість зробити свій інтернет-магазин і підключити його до системи для оплат і видачі чеків.

І найголовніше, додаток дозволить підприємцям працювати в правовому полі відповідно до вимог законодавства, оскільки в Україні з 1 січня 2022 року запроваджується обов'язкова фіскалізація чеків.

Переваги застосування

  • Повністю замінює РРО та РOS-термінали
  • Встановлюється на будь-який носій від смартфона до ноутбука
  • Може працювати при відсутності інтернету
  • Має інтуїтивний інтерфейс
  • Посилає і брендує електронні чеки
  • Вартість всього 125 грн в місяць без обмеження кількості кас
  • Вивантажує звіти за торговельними операціями.

Для кого Е-ЧЕК

Це незамінний помічник для дрібного і середнього бізнесу, що займаються роздрібними продажами своїх товарів і послуг, який дозволяє не роздувати штат співробітників і автоматизувати більшість процесів, пов'язаних з обліком і аналізом ведення бізнесу. В першу чергу буде корисний для представників роздрібної торгівлі, турфірм, салонів краси та перукарень, спортзалів і стоматологій.

Де завантажити

Версії програми доступні в IOS, Android та WEB.

https://17tk.short.gy/apple.com

https://17tk.short.gy/google.play

Сайт компанії

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися