Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2021, 14:21

Visa купила NFT-токен за $150 тисяч

18 серпня міжнародна платіжна система Visa купила NFT-токен за $150 тисяч. Куплений NFT-токен — це зображення жіночого персонажа з ірокезом, великими зеленими очима і яскраво-червоною помадою, повідомляє Forbes.

►Підписуйтеся на «Мінфін» в Instagram:
головні новини про інвестиції та фінанси

Компанія заплатила за піксельний витвір мистецтва під назвою CryptoPunk 7610 криптовалютою Ethereum (49,5 одиниці). Угоду допоміг здійснити банк Anchorage, який нещодавно отримав ліцензію.

«Ми вважаємо, що NFT зіграють по-справжньому важливу роль для майбутнього роздрібної торгівлі та соцмереж, розваг і комерції. Тому ми хотіли зрозуміти на власному досвіді, що потрібно для того, щоб купувати, зберігати і використовувати NFT-токени. Ми співпрацювали з Anchorage, щоб отримати необхідні знання і навчитися допомагати нашим клієнтам орієнтуватися в цій сфері», — пояснив Кі Шеффілд, керівник криптовалютного підрозділу в Visa

Читайте також: Обсяг торгів NFT в серпні досяг рекордних $1,5 мільярда

Особистість продавця не розкривається. Угоду було проведено за допомогою смарт-контракту на основі Ethereum і децентралізованого програмного забезпечення на блокчейні.

Що таке NFT

NFT-токени унікальні і не піддаються поділу. Такий токен використовується для підтвердження права власності на об'єкт, його не можна замінити без згоди власника.

Коментарі - 3

+
+40
Dinesydd
Dinesydd
29 серпня 2021, 15:01
#
Полезная покупка. И, главное, дешевая. Дайте две. Блокчейн-маразм во всей своей красе.
+
+15
Mr YouSt
Mr YouSt
29 серпня 2021, 15:47
#
Личность продавца не раскрывается. Сама у себя купила.
+
0
Три літри
Три літри
29 серпня 2021, 17:56
#
Все кого тригерит гонорар Джамалы — должны срочно закрыть свои карты Виза.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися