Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2021, 18:20

Користуйтесь зараз, платіть потім — з новим сервісом Ocean.Shopping

Коли старанно відкладаєш на новий гаджет, а поки назбирав всю суму — ціна змінилась через ріст курса валют, або коли ремонт з'їв весь бюджет і на побутову техніку знов доведеться позичати — знайома історія?

Коли старанно відкладаєш на новий гаджет, а поки назбирав всю суму — ціна змінилась через ріст курса валют, або коли ремонт з'їв весь бюджет і на побутову техніку знов доведеться позичати — знайома історія?
Фото: Ocean Credit

Досить відкладати такі омріяні і потрібні покупки: з новим сервісом Ocean.Shopping купуйте що завгодно і коли завгодно. В каталозі для вас зібрали понад 30 000 товарів з найбільших українських інтернет-магазинів, і щодня додаються нові категорії. Обирати є з чого: побутова і комп’ютерна техніка, гаджети Apple, меблі і все для дому від Ikea, одяг і взуття для всієї родини та люксова косметика. А зручні фільтри зроблять процес вибору максимально простим і приємним. Хочете придбати щось дуже особливе — просто надішліть до сервісу посилання на цей товар, а компанія подбає, щоб ви отримали його.

Купувати тепер просто і вигідно: користуйтесь покупкою одразу, а оплачувати починайте через місяць. Для зручності і вигоди клієнтів, Ocean. shopping пропонує кілька строків розстрочки — на 1, 3, 6 і 12 місяців. Так, для повноцінного знайомства з умовами і перевагами сервісу, ви можете оформити розстрочку на 1 місяць — без відсотків і комісій. Це означає, що ви отримаєте обраний товар сьогодні, а оплатите його через місяць, не переплачуючи жодної копійки понад його вартість. До речі, якщо річ не підійшла, то протягом 14 днів її можна повернути — і також без комісій чи переплат. Вартість розстрочки на 3, 6 і 12 місяців — всього 2,99% на місяць.

Особливо зручно, що весь процес відбувається онлайн. В договорі від Ocean Credit, який ви отримаєте перед покупкою, будуть зазначені всі деталі та суми кожного платежу.

Обирайте шопінг нового рівня з Ocean.Shopping, адже це:

  • величезний вибір товарів з різних категорій;
  • вигідні умови розстрочки і всього 2,99% на місяць;
  • розстрочка на будь-який товар з інтернету, навіть, якщо його немає в каталозі Ocean. Shopping, просто надішліть до сервісу посилання на бажану річ;
  • оформлення повністю онлайн, не потрібно їхати в банк або магазин, спілкуватися з менеджерами і заповнювати папери;
  • ви отримуєте рішення тут і зараз;
  • не важливо, яка у вас картка, ліміт на ній і яким банком вона випущена.

Навіщо відкладати, якщо можна купити і насолоджуватися обновкою з Ocean. Shopping тут і зараз?!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися