Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 липня 2021, 19:08

Головне за середу: чому вклади дешевшають, де в Європі обміняти крипту, нові схеми шахраїв від імені Привату

22 липня, у четвер, Нацбанк може підвищити облікову ставку, реагуючи на інфляцію. Але фінансисти не поспішатимуть змінювати дохідність вкладів, яка вже незабаром впритул наблизиться до рівня інфляції. Чому депозити продовжать дешевшати до кінця літа і на що можуть розраховувати клієнти фінустанов з депозитним портфелем до 1 млрд грн — у новому огляді «Мінфіну».

Ринок землі: депутати пропонують ввести ряд змін та обмежень до Земельного кодексу

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, в якому пропонують скоротити максимальну площу земельних ділянок, дозволену до купівлі громадянами України та юрособами з 10 тис. га до 500 га

Топ-5 банків Європи, через які можна купити/обміняти криптовалюту

Банкіри поки що дуже обережно впроваджують криптосервіси. Але інвестори можуть знайти якісні послуги з купівлі-продажу, зберігання та інвестування в криптоактиви. «Мінфін» розбирався, які банки та фінтехкомпанії роблять кращі пропозиції.

Як скласти інвестиційний портфель. Частина 3. Інвестиції для початківців (відео)

У третьому випуску рубрики «Інвестиції на фінансових ринках» фінансовий аналітик «Мінфіну» Михайло Федоров розповість, як правильно обрати активи для інвестицій і не «стрибати на кожній хвилі».

Приватбанк попередив українців про нове шахрайство

Служба безпеки Приватбанку попередила українців про нову схему шахрайства. В ній фігурує зареєстрований невідомими особами у США сайт https://p-invest.site, який незаконно використовує логотип та айдентику банку. Про це йдеться у повідомленні банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися