Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 січня 2021, 18:12

SkyUp змінює час реєстрації на рейси з 20 січня

У всіх аеропортах України реєстрація на рейси авіакомпанії SkyUp буде починатися за 2,5 години і закінчуватися за 45 хвилин до вильоту. Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

SkyUp змінює час реєстрації на рейси з 20 січня
Фото: joinup.ua

Що ще змінилося

Посадка буде завершуватися за 20 хвилин до вильоту.

Нововведення набирають чинності з 20 січня 2021 року.

Зараз реєстрація в українських аеропортах починається за 2 години і закінчується за 45 хвилин до вильоту. Посадка закінчується за 15 хвилин до вильоту.

Яка ситуація у міжнародних аеропортах

У міжнародних аеропортах час реєстрації і посадки на рейс можуть відрізнятися, але тільки в бік збільшення, щоб з урахуванням усіх нововведень з безпеки пасажири встигали пройти обов'язкові формальні процедури перед посадкою. Наприклад, в аеропортах Стамбула і Дубая SkyUp починає реєстрацію за 3 години і завершує за 1 годину до вильоту.

Читайте також: У SkyUp роз'яснили нові умови перевезення товарів Duty Free

Інформація для пасажирів

Для комфортної подорожі і з метою уникнення зайвих непорозумінь авіакомпанія рекомендує пасажирам прибувати в аеропорт вчасно і розраховувати свій час на проходження формальних процедур.

Також заощадити час допоможе можливість реєстрації на рейс онлайн. Це можна зробити в особистому кабінеті на сайті авіакомпанії не раніше ніж за 48 годин і не пізніше ніж за 3 години до вильоту. Перелік міст, для вильоту з яких вже доступна онлайн-реєстрація, знаходиться в розділі Пасажирам — Реєстрація.

Читайте також: SkyUp вводить нову норму ручної поклажі: що зміниться

До речі

Авіакомпанія SkyUp подовжила участь в акції «Шукай свого в притулках» і запускає безкоштовне перевезення взятих з притулку тварин.

Всі, хто до кінця 2021 року візьме собі кота або собаку з одного з притулків-партнерів фонду Happy Paw, зможуть безкоштовно і безстроково перевозити їх на рейсах SkyUp Airlines. Власник тварини з притулку, який бере участь в кампанії, отримує сертифікат, з яким зможе безкоштовно брати з собою пухнастого друга в подорожі.

Бажаєте знати про фінанси та інвестиції більше? Стежте за ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в телеграм-каналі

Коментарі - 1

+
+10
Михаил Запорожец
Михаил Запорожец
19 січня 2021, 10:52
#
Скоро наверно поездом можно будет быстрее добраться чем авиакомпанией SKYUP.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися