Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 грудня 2020, 15:44

У Альтбанка змінилося керівництво

Наглядова рада Альтбанка призначила в.о. голови правління банку Надію Воробйову, повідомляється в пресрелізі банку.

У Альтбанка змінилося керівництво
Фото: bank.gov.ua

Ексголова правління Ігор Волох відтепер не займатиметься операційним управлінням, але як акціонер й надалі братиме участь у стратегічному управлінні банку.

Що відомо про пані Воробйову

Виконувачем обов'язки голови правління призначено Надію Воробйову. Вона координуватиме роботу правління і забезпечуватиме ефективний розвиток банку відповідно до затвердженої стратегії та бізнес-моделі.

Надія Воробйова — фахівець з 24-річним досвідом у банківській сфері, з 2005 року — на керівних посадах. З 2007-го до 2016 року Надія працювала в Universal Bank, група Eurobank, де з 2014 року обіймала посаду директора департаменту операційного управління.

У Альтбанку працює з моменту останньої зміни його акціонерів (з 2016 року). Раніше обіймала посаду члена правління, операційного директора.

Про Альтбанк

Бренд Альтбанк було створено в 2016 році після придбання акціонерами банку Неос. Сьогодні це приватний банк, що забезпечує комплексний підхід до обслуговування клієнтів з пріоритетним використанням цифрових каналів і сервісів.

Станом на листопад 2020 року кредитний рейтинг банку uaAA- стабільний.

Читати також: Хто з банків отримав 11,11 мільярда рефінансу НБУ. Список

Статутний капітал банку становить 227,78 млн грн. Активи за станом на листопад 2020 року дорівнюють 1,13 млрд грн, прибуток — 1,8 млн грн.

Терміново потрібні гроші? Вибирай кредит в зручному каталозі на «Мінфін»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися