Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 грудня 2020, 11:07

Smartlead відгуки про компанію мотивують нас працювати ще краще і ефективніше — Тарас Левчик

Тарас Левчик – унікальна авторська система продажів SmartLead (Смартлід) Володимира Солошенко допомогла вже понад 2000 учнів та підприємцям-початківцям розпочати свій бізнес в інтернеті і продавати ще більше і ще швидше товари власного виробництва або від сторонніх постачальників по системі Дропшиппінг, отримуючи свою маржу. При цьому, не вкладаючи своїх грошей в товари та не створюючи величезні товарні склади, тим самим заощаджуючи кошти і практично нічим не ризикуючи.

Володимир Солошенко реальний практик і людина з бізнесу, який перш ніж почати навчати когось пройшов всі етапи самостійно. Починаючи від численних спроб, помилок і рекламних тестів в кілька десятків тисяч доларів до того моменту поки не вдалося прийти до ідеальної моделі роботи і розуміння технічної взаємодії з майданчиками, які надають свої потужності для роботи.

Зараз SmartLead це ідеальна система для продажів в інтернеті. Пройшовши невеличкий курс під чуйним керівництвом професіоналів своєї справи, ви зможете з нуля почати продажі на найбільших маркетплейсах, серед яких: Rozetka, OLX, PROM, Allo та інші. Крім того, учні на виході отримують не тільки багаж знань і робочі кейси, а й власний інтернет-магазин. Додатково до цього, команда Володимира Солошенко в Смартлід вже готує свою онлайн платформу з функціоналом, якого поки немає ні в одному маркетплейсі, що дозволить всім досягти ще більших і значних успіхів у бізнесі.

Володимир Солошенко – в Смартлід ви отримаєте не тільки технічні можливості для доступу і роботи на найбільших маркетплейсах, але і всі необхідні практичні навички для подальшої роботи. Саме тому, Володимир привернув до навчання професіоналів своєї справи, кожному з яких присвячений окремий блок навчання. Серед них ви побачите таких експертів: Тарас Левчик – інтернет реклама; Павло Шульга – SEO; Євгенія Гордієнко – маркетинг; Валентин Станішевський – товарний бізнес; Мар'ян Алексєєв – соцмережі.

Навчаючись в Smart Lead ви отримаєте не тільки вище перерахований обсяг «плюшок», але і постійно оновлюючий список перевірених постачальників і виробників, яких напрацьовували в команді Володимира не один рік, а також список трендових товарів, які зараз користуються найбільшим попитом в мережі.

SmartLead відгуки – Тарас Левчик

Смартлід трохи більше двох років, але за цей короткий період нам вдалося навчити понад 2000 осіб і допомогти їм запустити свій онлайн бізнес, завдяки якому багато хто зміг досягти успіху в цей непростий для всіх нас період в зв'язку з карантином. Після чого багато хто почав ще активніше вникати в онлайн бізнес за допомогою Smartlead відгуки, адже вони створили ажіотаж і величезний запит на навчання від Володимира Солошенко і Тараса Левчик.

Коментарі - 4

+
+1
valerakiev3000
valerakiev3000
2 грудня 2020, 21:32
#
Smartlead - реально мощная тема как по мне! Здесь как и на любых других курсах, одновременно все кажется простым и одновременно сложным и что то даже очевидным. Я тоже сначала читал отзывы о smartlead и все они достаточно противоречиво. Но важно здесь одно - если начал заходить в екомерс то это постоянная работа и постоянное развития, а не волшебство и расчет на то что кто то сделает это за вас! И это четко говорит и Тарас Левчик и Вова Солошенко! Мне лично понраивлось
+
+1
viktorminf339
viktorminf339
8 грудня 2020, 23:39
#
Спасибо за ваш отзыв о Smartlead и его трактовку. У меня сейчас ровно такие же мысли относительно участия в Смартлид и обучения у Тараса Левчика
+
0
awlix
awlix
8 серпня 2021, 16:52
#
Пользовался курсами смарт лид — все понравилось, помогли мне вот эти отзывы в принятии решения https://proverj.com/smartlead/
+
+1
viktorminf339
viktorminf339
8 грудня 2020, 23:40
#
Планирую таки пойти на курс, так как новый год это отличная пора для старта бизнеса и чего то нового! Надеюсь преуспеть благодаря системе продаж Smartlead и выйти на новый уровень! Обещаю отписаться здесь по результату
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися