Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 грудня 2020, 18:38

Дмитро Буц призначений членом правління — директором генерального департаменту з управління ризиками Ощадбанку

Наглядова рада призначила Дмитра Буца новим членом правління – директором генерального департаменту з управління ризиками Ощадбанку. Він виграв відкритий конкурс на цю посаду; термін його перебування на ній становитиме п'ять років. Новий член правління приступає до виконання обов’язків 1 грудня.

До призначення в Ощадбанк Дмитро Буц працював в НБУ на посаді заступника директора департаменту супроводження кредитів – начальника управління кредитного аналізу та супроводження кредитів для підтримки ліквідності. Він має 17-річний досвід роботи в банківській системі, зокрема багато років присвятив роботі на керівних посадах у Правекс Банку. Фінансову освіту Дмитро Буц отримав у Києво-Могилянській академії.

«Від імені всіх членів наглядової ради я вітаю Дмитра Буца з обранням на посаду члена правління, відповідального за ризики. Покращення системи управління ризиками, що має забезпечити зростання кредитування за рахунок зваженої кредитної політики, є однією з головних стратегічних цілей, яку поставив перед банком акціонер. Посилення управлінської команди в особі пана Буца дасть можливість активізувати роботу Ощадбанку в цьому напрямі», – відзначила Байба Апін, голова наглядової ради Ощадбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися