Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 грудня 2020, 10:30

Ernest Airlines визнали банкрутом

Бюджетна авіакомпанія Ernest Airlines 23 листопада було визнана судом Мілана банкрутом. Про це повідомив авіаційний регулятор Італії ENAC, передає Avianews.

Бюджетна авіакомпанія Ernest Airlines 23 листопада було визнана судом Мілана банкрутом.
Фото: 34travel.me

Кредитори можуть заявити свої претензії до 19 квітня 2021 року, а судове засідання по їх розгляду відбудеться 19 травня 2021 року.

Компанія банкрут

Ernest Airlines припинив польоти на початку року — через кілька тижнів після того, як авіаційна влада ENAC ухвалила рішення призупинити дію ліцензії лоу-коста.

Регулятор тоді зазначив, що санкції до авіакомпанії не пов'язані з безпекою польотів, тому Ernest Airlines дозволили виконати рейси в піковий сезон новорічних канікул.

Читайте також: Проблеми з ліцензією: Ernest Airlines з 13 січня зупиняє виконання рейсів

Лоукост був одним з основних гравців на ринку польотів між Італією та Україною. Однак його діяльність була пов'язана зі скандалами через часті випадки затримок рейсів. Пізніше права на маршрути Ernest Airlines з боку Італії отримали Wizz Air і Ryanair, з боку України — SkyUp.

Авіакомпанія Ernest Airlines тимчасово перестала здійснювати польоти з 11 січня 2020 року.

Читайте також: Wizz Air запустить п'ять рейсів за маршрутами Ernest Airlines

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися