Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 грудня 2020, 8:20

Експосадовця НБУ призначили членом правління Ощадбанку

Наглядова рада Ощадбанку призначила членом правління банку, директором генерального департаменту з управління ризиками Дмитра Буца, який до цього був заступником директора департаменту супроводу кредитів НБУ. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Наглядова рада Ощадбанку призначила членом правління банку, директором генерального департаменту з управління ризиками Дмитра Буца, який до цього був заступником директора департаменту супроводу кредитів НБУ.
Фото: thepage.ua

Деталі призначення

Буца призначили терміном на 5 років.

Хто такий Буца

Повідомляється, що він із 2014 року працював в Правекс Банку директором департаменту фінансової реструктуризації головного управління ризик-менеджменту.

Читайте також: Кабмін призначив Абромавичуса членом наглядової ради Ощадбанку

З 2016 року – директором департаменту реструктуризації роздрібного сегмента і сегмента МСП та управління активами головного управління ризик-менеджменту.

З лютого 2018 року по листопад 2020 року Буц обіймав посаду заступника директора департаменту – начальника управління кредитного аналізу та супроводу кредитів для підтримки ліквідності департаменту супроводу кредитів в НБУ.

Читайте також: Наглядова рада Ощадбанку підтверджує курс на продовження стратегічного партнерства з ЄБРР

Нагадаємо

  • У серпні 2019 року Нацбанк відхилив кандидатури більшості членів наглядової ради Ощадбанку, які почали роботу в червні.

  • Одна з причин – процедура переобрання главою банку Андрія Пишного без оголошення конкурсу.

Читайте також: Сергія Наумова призначено головою правління Ощадбанку

  • Також регулятор вказував на конфлікт інтересів у одного з членів наглядової ради – Шевки Аджунера (одночасно головував у наглядових радах державних Ощадбанку та клієнтів банку Укренерго та Укрзалізниці).

  • Аджунер судиться з НБУ і вже здобув перемогу в першій інстанції.

Коментарі - 1

+
+15
corsww
corsww
1 грудня 2020, 17:19
#
Аджунеру меньше надо было грязные делишки с Пышным проворачивать. Что это за наблюдательный совет который переназначает мошенника даже без конкурса.  Скотству должен быть предел.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися