Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2020, 16:08

IBOX Bank відкрив три нових відділення у листопаді

Комерційний банк IBOX Bank відкрив три нових відділення у листопаді 2020 року. Про це повідомила прес-служба банку. Нові відділення запущені в трьох великих містах:

  • 3 листопада, Львів: вул. Щирецька, 36, ТВК «Південний»;
  • 20 листопада, Одеса: провул. Старокінний, 6;
  • 25 листопада, Дніпро: вул. Воскресенська, 17.

Тепер у Львові та Одесі налічується по два відділення банку, а цієї середи Айбокс Банк почав працювати і в Дніпрі.

«Не дивлячись на курс до діджитал-трансформації, яку ми успішно впроваджуємо цього року, Айбокс Банк активно працює з корпоративним клієнтами, які надають перевагу обслуговуванню у відділеннях, а не дистанційним рішенням. Банк давно планував почати роботу у Дніпрі і вже має великі плани на плідну співпрацю у цьому місті», – підкреслила т.в.о. Голови правління IBOX Bank Заряна Ківак.

Відділення будуть надавати весь спектр банківських послуг, обслуговуючи приватних і юридичних осіб. Відкриття депозитів, а також оформлення і обслуговування платіжних карток ведеться у нових відділення Львова і Дніпра.

«Крім очевидних переваг для фізичних та юридичних осіб, які ми можемо надати, для банку вкрай важливо мати представництва у всіх містах-мільйонниках і обласних центрах. Тому відкриття відділень зараз – сигнал для всіх наших клієнтів, що банк успішно працює, незважаючи на виклики 2020 року», – розповіла начальник управління банківською мережею IBOX Bank Людмила Козій.

Нагадаємо, минулого тижня IBOX Bank запустив інтернет-еквайринг для бізнесу і отримав нагороду Milestone Achievement на Mastercard Day 2020. Ці досягнення стали результатом ребрендингу і нової стратегії розвитку банку, за які 28 жовтня міжнародний фінансовий клуб «Банкір» визнав Айбокс Банк найкращим транзакційним банком 2020 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися