Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 листопада 2020, 15:50

Ощадбанк — лідер серед державних банків за обсягом наданих кредитів «5-7-9%»

З початку дії державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» Ощадбанк видав 846 кредитів представникам мікро-, малого та середнього бізнесу на суму 1225 млн грн. За обсягом наданих кредитів Ощад є лідером серед державних банків. Більшість таких кредитів інвестиційні і спрямовані на модернізацію та розширення бізнесу. За цим показником Ощад входить до ТОП-3 серед усіх банків – учасників програми.

Найбільше профінансовано сільськогосподарські та фермерські підприємства, а також підприємства переробної промисловості, будівництва та торгівлі.

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» дає можливість отримати:

  • інвестиційний кредит на розвиток бізнесу під 5, 7 або 9%;
  • кредит на поповнення оборотного капіталу під 3%;
  • рефінансування поточної заборгованості під 0%.

Для клієнтів сегмента «середній бізнес», що не можуть отримати кредит на умовах програми з урахуванням визначених критеріїв обсягу виручки, видів діяльності тощо, Ощадбанк суттєво знизив ставки за основними кредитними програмами. Такі бізнес-клієнти мають можливість поповнити оборотний капітал, придбати транспорт або обладнання за рахунок кредитних коштів за ставкою від 12,25% річних у гривні.

Заявки на кредитування приймаються за посиланням, у відділеннях та в Контакт-центрі Ощадбанку за телефоном: 0 800 219-800.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися