Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 листопада 2020, 14:50

Обсяг пасивів клієнтів ММСБ Ощадбанку перевищив 30 млрд грн

Портфель пасивів клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку з початку 2020 року збільшився на 9,5 млрд грн і перевищив 30 млрд грн. Це на 62% більше порівняно з відповідним періодом 2019 року. За приростом портфеля ресурсів ММСБ Ощад упевнено посідає І місце серед банків-конкурентів.

«У сегменті ММСБ Ощадбанк — досить молодий гравець. Нашій команді довелось плідно попрацювати, вибудувати інфраструктуру, запропонувати цікаві продукти, щоб заявити про Ощад як про одного з ключових банків, що обслуговують малий та середній бізнес. Сьогодні ми серед лідерів за багатьма показниками, в тому числі за приростом пасивів клієнтів. Це підтверджує довіру бізнесу до банку як надійного та безпечного партнера для зберігання тимчасово вільних коштів», – зазначив Андрій Стецевич, заступник голови правління Ощадбанку.

Нагадуємо, Ощадбанк посів І місце серед українських банків у номінації «Опора МСБ – підтримка на кожен день» регулярного рейтингу журналу «Бізнес», що вийшов у вересневому номері.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися