Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2020, 16:50

Ощадбанк відкриває відділення на КПВВ «Щастя»

6 листопада 2020 року відбулась презентація універсального сервісного центру, який невдовзі відкриється на КПВВ «Щастя» в Луганській області. В ньому буде працювати зокрема відділення Ощадбанку. З робочим візитом туди завітали Президент України Володимир Зеленський, який високо оцінив підготовку Ощадбанку до відкриття відділення, та голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

відкриття відділення

У відділенні Ощаду громадяни України зможуть отримувати пенсії та соціальну допомогу, здійснювати грошові перекази та різні види платежів, у тому числі комунальні, відкривати депозити, поточні та карткові рахунки тощо. Пенсіонери – внутрішньо переміщені особи зможуть пройти ідентифікацію та верифікацію. Передбачається, що щоденно відділення зможе обслуговувати до 2000 клієнтів.

«Ощадбанк продовжує трансформацію. Одне з наших головних завдань – досягнення більшої ефективності та прибутковості й відповідно зміцнення ринкових позицій банку за всіма напрямами. На сході країни Ощад всіляко сприяє відновленню економіки регіону та залишається лідером з обслуговування клієнтів. Звісно, банк підтримав державний проект з відкриття універсальних сервісних центрів. У короткій термін ми побудували відділення, яке розпочне роботу в день офіційного відкриття КПВВ «Щастя», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

відділення

У Луганській області Ощадбанк має найбільшу серед українських банків мережу відділень – 63 установи. Луганське обласне управління є лідером серед банківських установ області за багатьма показниками. Ключові організації, які мають стратегічне значення для держави, обслуговуються в Ощадбанку.

Місцевих мешканців вздовж лінії розмежування, що по суті позбавлені банківської інфраструктури, протягом п’яти років у населених пунктах Луганської області обслуговує мобільний підрозділ на базі КрАЗу. Це ексклюзивна розробка Ощаду, створена спеціально для обслуговування громадян у найвіддаленіших куточках області. Ще два мобільні стаціонарні підрозділи функціонують у Станиці Луганській.

Як відомо, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України працює над створенням на всіх КПВВ універсальних сервісних хабів, де громадяни України зможуть отримувати широкий спектр адміністративних послуг та користуватись соціальними програмами. 10 листопада на Луганщині планують відкрити два КПВВ – у Щасті та Золотому. Перший сервісний центр запрацює у Щасті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися