Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2020, 17:49

ТОП-20 digital-банків України: Ощадбанк — у лідерах за популярністю мобільного додатку та краще за всіх відповідає на звернення в Інтернеті

Журнал Banker опублікував рейтинг «ТОП-20 digital-банків України», в якому визначено рівень їх діджиталізації та популярності банківських брендів у мережі Інтернет. Згідно з рейтингом Ощад 24/7 посів лідируючі позиції серед найпопулярніших мобільних додатків, Ощадбанк визнано найкращим у роботі з відгуками клієнтів і першим за кількістю підписників у Facebook. Загалом Ощад став одним із лідерів у всіх п’яти розділах рейтингу.

У ТОП-20 мобільних додатків Ощад 24/7 увійшов до четвірки лідерів і став другим серед додатків державних банків. Кількість його скачувань у Google Play сягнула понад 1 млн. У рейтингу було враховано кількість та рівень оцінок додатків для клієнтів в App Store та Google Play, а також позиції серед усіх представлених додатків.

Ощадбанк став переможцем за активністю роботи зі зверненнями клієнтів у мережі Інтернет як серед державних, так і серед комерційних банків України. Активність цієї роботи вивчалась на сайтах «Мінфін», Banker.ua, Finance.ua та інших онлайн-платформах у період з 1 січня по 1 жовтня 2020 року. Позиція в рейтингу визначалась за процентним відношенням кількості звернень до кількості офіційних відповідей на них. Понад п’ять років в Ощаді працює команда підтримки клієнтів, яка розглядає майже 7 тисяч звернень на місяць.

Ощадбанк також увійшов до ТОП-2 найпопулярніших банківських сайтів та ТОП-2 за кількістю брендових запитів у пошуковій системі Google – понад 5 млн запитів українською, російською та англійською мовами за 9 місяців.

Рейтинг визначив також найпопулярніші сторінки та аккаунти банків у соцмережах.

Ощад із відривом у майже 20 тисяч підписників обігнав інші українські банки у Facebook (майже 200 тисяч прихильників). Загалом Ощадбанк повноцінно представлений у популярних соцмережах Facebook, Instagram та TikTok. Аккаунт у Facebook налічує найбільшу кількість підписників серед українських банків. Ощад стартував у TikTok у кінці 2019 року і став першим українським банком у цій соціальній мережі. Аккаунти у Facebook, Instagram та ТікТок верифіковано та відзначено «синіми галочками», які підтверджують статус Ощаду як офіційної юрособи та захищають ці аккаунти від шахрайства в соцмережах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися