Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 жовтня 2020, 11:41

Prostobank Awards-2020: продукти Ощадбанку у третьому кварталі визнано кращими в чотирьох номінаціях

Продукти Ощадбанку у третьому кварталі поточного року отримали найбільшу кількість балів та три перших місця за результатами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards. Три кредитних продукти Ощаду для фізосіб отримали другі й треті місця. Також у рейтингу відзначено депозит «Максимальний» для бізнес-клієнтів Ощадбанку.

Ощад став абсолютним переможцем у номінації «Іпотека на придбання житла на вторинному ринку». Унікальна іпотечна програма Ощаду «Звісно, 9,99», що була започаткована в липні цього року, отримала перше місце. ЇЇ основні переваги – фіксована процентна ставка, відсутність прихованих комісій, зручність погашення. Друге місце посів кредитний продукт «На купівлю нерухомості на вторинному ринку», третє – кредит «Звісно, житло».

Кредитний продукт «Ощад драйв» традиційно переміг у номінації «Автокредити». Його основні переваги – фіксована ставка, відсутність обов’язкового страхування життя від нещасних випадків, відсутність штрафних санкцій за дострокове погашення кредиту, можливість обрання схеми погашення кредиту – ануїтет або рівними частинами та зручний метод погашення кредиту. Також у номінації «Автокредити» Ощадбанк отримав третє місце за кредитний продукт «Легкий».

Пропозиція Ощаду «Кредит під іпотеку» залишається однією з найкращих на ринку банківських послуг і зберігає перше місце в номінації «Споживчі кредити під заставу». Цього року Ощадбанк зменшив ставку на 1-4 процентні пункти та зробив умови цієї програми більш доступними. Тепер вона стартує від 13,99% річних у гривні.

Ще одну відзнаку Ощадбанк отримав за депозит «Максимальний» для підприємців. Цей продукт посів третє місце в номінації «Депозити для бізнесу» і передбачає особливо привабливі умови для бізнес-клієнтів:

  • можливість зберігати гроші у трьох валютах – гривні, доларах та євро;
  • термін дії депозитної угоди може становити від 1 місяця до 3 років;
  • проценти можуть сплачуватися щомісячно, щоквартально, у день закінчення вкладу або з капіталізацією;
  • можливість дострокового повернення вкладу;
  • можливість пролонгації вкладу.

Як відомо, у другому кварталі 2020 року Ощадбанк став лідером у трьох номінаціях рейтингу Prostobank Awards-2020. Кредитні продукти «На купівлю нерухомості на вторинному ринку», «Кредит під іпотеку» та автокредит «Ощад драйв» було визнано найкращими на банківському ринку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися