Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 жовтня 2020, 16:30

Затримано родинну банду «ведмежатників», яка грабувала банкомати

Вчора у Вінницькій області під час успішної спецоперації поліції та служби безпеки ПриватБанку було затримано групу злочинців, які вкрали майже 1 млн грн з банкомату банку. Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Підрив банкомату ПриватБанку
Фото: redpost.com.ua

Як це було

За даними служби безпеки банку, це сталося ще в липні 2020 року в смт Дашів Іллінецького району Вінницької області. Спочатку злочинцям для доступу до сейфа АТМ довелося вистріляти п'ять магазинів патронів для АКМ. Коли розстріл банкомату не приніс бажаного результату, бандити підірвали його і місцевий магазин «Оптовичок» за допомогою бойової гранати.

Поліцейське розслідування збройного пограбування завершилося успішною спецоперацією, в результаті якої затримано п'ятьох членів банди. Вони виявилися рідними братами 1990-1999 років народження і проживали в одному із сіл Гайсинського району Вінницької області. Під час затримання злочинців вилучено зброю, боєприпаси та інші речові докази причетності до пограбування банкомату.

Вживаються заходи щодо встановлення причетності банди вінницьких «ведмежатників» до аналогічних злочинів на території країни.

Раніше

Затримано групу підривників з Молдови, яка спустошила банкомати в шести областях України. Загальна сума викрадених коштів становила понад 3 млн грн.

Коментарі - 2

+
0
rredrred
rredrred
7 жовтня 2020, 21:19
#
Вот вам пример, когда преступления совершаются только с помощью незарегистрированного оружия.
пора не бояться своего народа, а дать ему возможность защищаться разрешив оборот легального оружия. таким образом преступники будут бояться использовать нелегальное оружие опасаясь что их просто пристрелит обыватель который или видит как расстереливают банкомат (без оружия попробуйте остановить автоматчика) или при нападении на обывателя
+
0
vahatovych
vahatovych
8 жовтня 2020, 11:50
#
Тобто ви б вночі з пістолетом стали б захищати банкомат, ризикуючи своїм життям? І це все маючи зареєстрований пістолет? А 5 мужиків з калашами мали б сказати « Вау яка порядна людина, давайте не будемо грабувати банкомат, складемо в ряд калаші і здамося?» Вибачте за такий сарказм, та ваша аргументація слабенька, зброя має бути тільки в силових структурах і армії.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися