Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 вересня 2020, 17:10

Доступні кредити 5-7-9%. Кожен 4-й кредит видає Приватбанк

Приватбанк надав українському малому бізнесу і підприємцям вже понад 1000 кредитів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Про це повідомила пресслужба банку в телеграм-каналі.

Приватбанк надав українському малому бізнесу і підприємцям вже понад 1000 кредитів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».
Фото: zik.ua

За словами керівника дирекції МСБ Приватбанку Євгенія Заіаграєва, фактично, Приватбанк видає кожен четвертий кредит «5-7-9%» в Україні.

За якими кредитами звертаються

«Більше 60% наданих Приватбанком кредитів за цією програмою спрямовуються на безпосереднє фінансування діючого бізнесу і капітальні інвестиції, і тільки близько третини — на рефінансування раніше отриманих позик.

Середня сума наданого банком фінансування в рамках програми „5-7-9%“ становить близько 700 тис. грн, що особливо важливо для підтримки мікробізнесу і підприємців, які сьогодні є одним із драйверів розвитку економіки країни», — зазначив Зіграєв.

Читайте також: НБУ хоче, щоб банки видавали іпотечні кредити під 5-7-9%

Скільки всього кредитів видали банки

За даними Міністерства фінансів, з початку дії програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки видали 3805 позик на загальну суму 9,062 млрд грн.

За останній тиждень видано 299 кредитів на загальну суму 577 млн ​​грн.

Оформити онлайн-кредит

Умови кредитування

У межах програми «Доступні кредити 5-7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит на створення і розвиток бізнесу терміном до 5 років без обмеження суми, але за умови, що річна виручка не перевищує 100 млн грн (по групі пов'язаних осіб).

Держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту. Ставки становлять від 5% до 9% річних залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження процентної ставки.

Читайте також: Рада підтримала портфельні гарантії по кредитах для бізнесу

У квітні Кабмін розширив державну програму «Доступні кредити 5-7-9%» на бізнес з річним доходом в 100 млн грн, тоді як раніше відповідна сума обмежувалася 50 млн грн.

Оформити кредитку Приватбанку

Коментарі - 3

+
0
zzel
zzel
30 вересня 2020, 18:44
#
Звонил приватбанк, пытался навязать это кредит

а потом на следующий день опять - узнать почему вчера я не согласился, может оператор не все мне предложил или грубил

скоро будут по квартирам ходить и предлагать, что бы нашему бубочке статистику нарисовать
+
0
Maksym .
Maksym .
30 вересня 2020, 19:35
#
А он к ПБ каким боком?)
+
+9
zzel
zzel
1 жовтня 2020, 0:23
#
Он? Ну как глава семьи назначивший своих друзей и родичей на все должности - прямое. Плюс это его программа где он пиарится, мне так на уши и вешали про 5-7-9
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися