Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 вересня 2020, 9:37

Клієнти А-Банку зможуть безконтактно оплачувати покупки фітнес-браслетом Mi Smart Band 4 NFC

Україна стала однією з перших країн світу, де Mi Smart Band 4 NFC з'явиться в продажу, а держателі карток Mastercard від А-Банку одними з перших зможуть оцінити зручність безконтактної оплати фітнес-браслетом.

Україна стала однією з перших країн світу, де Mi Smart Band 4 NFC з'явиться в продажу, а держателі карток Mastercard від А-Банку одними з перших зможуть оцінити зручність безконтактної оплати фітнес-браслетом.
Фото: А-Банк

Дніпро, Україна, 22 вересня 2020 р. – А-Банк одним із перших в Україні надав своїм клієнтам, держателям карток Mastercard, можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою Mi Smart Band 4 NFC – модифікації популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати. Інноваційний продукт є спільною розробкою глобальних технологічних компаній Xiaomi та Mastercard, і доступний ексклюзивно для держателів карток цієї платіжної системи. Запуск продукту відбувся в партнерстві з одним із найбільших маркетплейсів України АЛЛО.

Mi Smart Band 4 NFC зберіг всі переваги звичайного Mi Smart Band 4, які так полюбилися користувачам по всьому світу: кольоровий OLED-дисплей, рекордна автономність, корпус із водонепроникністю до 5 АТМ, підтримка відстеження плавання та управління музичним плеєром. А тепер до них приєднався NFC-чип, який дозволяє розраховуватись за покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard.

Щоб налаштувати безконтактну оплату, необхідно встановити на смартфон фірмовий додаток Mi Fit і додати банківську платіжну картку у відповідній вкладці (можна додати до 6 карток). Для здійснення оплати на браслеті Mi Smart Band 4 NFC необхідно перейти до меню «Картки», вибрати одну з доданих платіжних карток і піднести пристрій до термінала для оплати.

«Ми завжди раді надати нашим клієнтам нові можливості, тому із задоволенням підтримали пропозицію від Xiaomi та Mastercard. Пластикові картки, як показує статистика, все більше відходять на другий план, клієнти оплачують покупки за допомогою Apple Pay і Goggle Pay, можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою Mi Smart Band 4 NFC тільки підвищить комфорт наших клієнтів»  — говорить Юрій Кандауров, Голова Правління А-Банку

Платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється на 16-значний токен. Дані картки зберігаються у надійно захищеному NFC-чипі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цієї інформації неможливий, і на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача від несанкціонованого доступу.

Mi Smart Band 4 NFC можна буде придбати з 23 вересня за ціною 1299 грн. на маркетплейсі allo.ua, в офлайн-магазинах АЛЛО, авторизованих Mi Store і магазинах партнерах Xiaomi в Україні.

Про А-Банк

А-Банк представлений на ринку банківських послуг більше 25 років. На сьогоднішній день послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку — надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України — 225 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За останніми новинами А-Банку стежте на офіційних сторінках у Facebook, Instagram, Youtube

Про корпорацію Xiaomi

Корпорація Xiaomi була заснована в квітні 2010 року, а її акції розміщено на головному майданчику Гонконгської фондової біржі 9 липня 2018 року (1810.HK). Xiaomi – це інтернет-компанія, основою якої є смартфони та смарт-пристрої, пов’язані платформою Internet of Things (IoT).

З однаковим акцентом на інновації та якість Xiaomi постійно прагне до високоякісного досвіду користувачів та операційної ефективності. Компанія невпинно створює дивовижні пристрої за чесними цінами, щоб кожен в світі міг насолоджуватися кращим життям завдяки інноваційним технологіям.

На сьогодні Xiaomi є четвертим за величиною брендом смартфонів у світі, компанія створила провідну споживчу платформу IoT, до якої підключено 271 мільйон смарт-пристроїв (за винятком смартфонів та ноутбуків). Продукція Xiaomi присутня на більш ніж 90 ринках світу.

У серпні 2020 року компанія вдруге потрапила до списку Fortune Global 500, посівши 422 місце, піднявшись на 46 місць порівняно з минулим роком. Xiaomi також посіла 7 місце серед інтернет-компаній у списку. У травні 2020 року компанія знову потрапила до списку Forbes Global 2000, а її рейтинг підскочив до 384-ї сходинки. Xiaomi внесено до індексів Hang Seng, Hang Seng China Enterprises Index та Hang Seng TECH Index.

За останніми новинами Xiaomi в Україні стежте на офіційних сторінках в Facebook, Instagram, на каналах Xiaomi Ukraine в TikTok, YouTube і Telegram, а також у Mi Community Україна.

Про Mastercard

Masterсard (NYSE: MA) – глобальна технологічна компанія в платіжної індустрії. Наша місія – розвивати і посилювати цифрову економіку, яка надає переваги всім і всюди через безпечні, прості, технологічні і доступні транзакції. Використовуючи захищені дані і мережі, наші партнерства й енергію, ми забезпечуємо рішення та інновації, які допомагають людям, фінансовим інститутам, урядам і бізнесам реалізувати свій найбільший потенціал. Наша культура і все, що ми робимо всередині компанії і за її межами, визначається відповідно до коефіцієнта моральності (decency quotient, DQ). Ми ведемо бізнес більш ніж у 210 країнах і територіях і створюємо стійкий мир, який відкриває безцінні можливості для всіх. mastercard.com.

Про АЛЛО

АЛЛО – це компанія для тих, хто хоче стати краще, технологічніше, жити комфортно та сучасно. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки та товарів для дому і відпочинку, від косметики та інструментів до одягу і меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, до будинку й у магазини в 140 містах України. Allo.ua – тицяй що хочеш!

Останні новини компанії Алло ви можете дізнатися на офіційних сторінках в Facebook, Instagram, TikTok, на нашому YouTube-каналі, в Блозі Алло і Telegram-каналі.

Коментарі - 5

+
0
Адам Смит
Адам Смит
24 вересня 2020, 12:34
#
Позавчерашний день ...... не стыдно....???
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
24 вересня 2020, 21:02
#
Добрый вечер,Адам! Мы всегда стараемся усовершенствовать наши технологии и быть ближе к Клиенту. Будет довольно удобно оплатить картой с помощью браслета, не доставая карту либо телефон. В зимний период перчаток, например, будет в самый раз ;) Хотим также отметить, что данную инновацию с браслетом марки Xiaomi наш Банк внедряет одним из самых первых в стране! Попробуйте и Вы, уверены, что Вам понравится :)
+
0
Адам Смит
Адам Смит
25 вересня 2020, 12:26
#
Речь идет не о технологии , а о браслете... есть много более современных альтернатив. Мі band 5 или Amazfit GTR
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
28 вересня 2020, 8:54
#
Доброе утро,Адам! Благодарим Вас за уточнение. Мы будем и дальше делать все возможное для удобства наших Клиентов и в случае появления альтернатив в виде других устройств - обязательно сообщим ;)
+
0
Адам Смит
Адам Смит
28 вересня 2020, 11:31
#
Спасибо
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися