Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2020, 9:31

Україна та Іспанія підписали низку важливих угод

Україна та Іспанія підписали низку важливих угод. Ключовий зміст цих документів спрямовано на поглиблення співпраці двох європейських держав у сфері торгівлі та інвестицій, культури та освіти, повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Які документи підписано

  • Конвенція між Україною та Королівством Іспанія про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи та запобігання податковим ухиленням. Угода, підписана на заміну застарілої радянсько-іспанської угоди від 1985 року, остаточно скасовує подвійне оподаткування однієї дії двома країнами та унеможливлює всі махінації навколо.

  • Меморандум про взаєморозуміння між МЕРТ України та Міністерством сільського та рибного господарства і продовольства Королівства Іспанія в галузі сільського господарства та харчової промисловості. Це дасть можливість активізувати співробітництво в аграрній сфері, обмінюватися досвідом та ефективними практиками у галузі АПК.

  • Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством закордонних справ України та Міністерством закордонних справ, Європейського Союзу та співробітництва Королівства Іспанія у сфері кібербезпеки, що сприятиме посиленню спільного захисту «чутливої» інформації. 

  •  Угода між Україною та Королівством Іспанія про співробітництво та взаємну допомогу в митних справах, що стане на заваді шахрайству і допоможе чесній взаємовигідній торгівлі між країнами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися