Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2020, 16:40

Готуємося до школи разом

Підручники, зошити, лінійка, пенал, бутерброди… все зібрали? Рюкзак забули!

Так, збори в школу — це завжди величезна подія як для дітей, так і для батьків (особливо для останніх). Хтось починає планувати список покупок ще в липні, хтось закуповується в останні дні перед, о Великим, «Першим Вересня»! У будь-якому випадку, це завжди метушня, але по-своєму радісна :)

Зрозуміло, незалежно від того, наскільки рано ви почнете складати список покупок, ціна його від цього навряд чи сильно зміниться. А батьки знають: зібрати дитину в школу — це задоволення не з дешевих.

Канцелярія

В першу чергу це, звичайно ж, канцтовари: ручки, олівці, зошити, пенали, щоденник… і це тільки початок списку.

Найчастіше, потрібні ще різноманітні фарби, альбоми, кольоровий папір та картон, всякі пензлики, пластиліни, інструменти для ліплення: адже дитині творчо теж потрібно розвиватися!

Одяг

Шкільну форму, звичайно, можна взяти «на виріст», але явно не на 10 років вперед. Дитина росте і нові речі потрібно купувати щороку.

Тим більше, що діти віддають перевагу іграм активним, а речі після таких ігор далеко не завжди залишаються в цілісності й неушкодженості...

До списку речей не забудьте додати ще й спортивний костюм: а це вже ще один цілий набір одягу.

Гаджети

У 2020 році в зв'язку з пандемією короновіруса ще поки що залишається невідомим, як буде проходити навчальний процес: у класі за партами або ж дистанційно. У такому випадку може бути важко, якщо у дитини немає персонального пристрою: комп'ютера, ноутбука або планшета.

Навчальний процес розвивається в ногу з науково-технічним: електронні щоденники, онлайн-тестування, дистанційні уроки і презентації, спільні групи в месенджерах з батьками і вчителями.

Набагато спокійніше, коли у дитини є свій телефон: завжди можна бути на зв'язку, знати, де дитя знаходиться і гуляє.

У будь-якому випадку, техніка — це розумна інвестиція: простіше скачати 10 підручників на планшет, ніж тягнути 10 кілограмів макулатури з бібліотеки туди-сюди щороку.

Ціна запитання

Всі ми розуміємо, що зібрати дитину в школу дуже дорого, особливо з огляду на співвідношення середніх цін на речі і зарплат батьків.

Накопичити заздалегідь виходить не завжди, а на одну зарплату купити все необхідне практично неможливо, тим паче, якщо дитина не одна.

Тому багато батьків приймають розумне рішення: для придбання всіх необхідностей взяти кредит.

Dinero — фінансовий помічник в складних ситуаціях

Якщо ви відчуваєте, що грошей на покупку всього потрібного не вистачає, не переймайтеся. Dinero — онлайн сервіс швидкого кредитування, який допоможе отримати до 15 000 грн при першому зверненні, без прихованих комісій.

Більш того, до свята «Першого Вересня» компанія дарує знижку на 20% за промокодом 20BTS (до 31.08.2020) для того, щоб ви йшли в новий навчальний рік без будь-яких хвилювань, що вам не вистачить грошей на зручне взуття або новий рюкзак для дитини.

Адже все найкраще — дітям!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися