Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2020, 18:50

З Нацбанку пішла директорка Департаменту комунікацій

Із 3 серпня 2020 року директор Департаменту комунікацій Національного банку Наталія Бондаренко за власним бажанням завершує роботу на посаді. Про це повідомила пресслужба НБУ. 

Із 3 серпня 2020 року директор Департаменту комунікацій Національного банку Наталія Бондаренко за власним бажанням завершує роботу на посаді.
Фото: finbalance.com.ua

«За понад п’ять років роботи в Національному банку Наталія Бондаренко розбудувала комунікації регулятора, ґрунтуючись на досвіді провідних центробанків світу та привносячи власні знання та вміння. Сьогодні Національний банк користується репутацією одного з найпрозоріших центробанків світу та однієї з найбільш відкритих державних інституцій в Україні», – наголосив голова НБУ Кирило Шевченко.

Читайте також: Рада НБУ знайшла заміну Чурію. Курувати валютний ринок буде Юрій Гелетій

Чим займалась Наталія Бондаренко

Наталія Бондаренко керувала комунікаціями Національного банку з грудня 2014 року.

У її підпорядкуванні були стратегічні комунікації НБУ та зв’язки з громадськістю і медіа, робота з підвищення фінансової грамотності, Музей грошей НБУ, Експертна платформа НБУ та візуальні комунікації регулятора, а також канали комунікацій центробанку – вебсайт, тематичні мікросайти та лендінги, сторінки НБУ у п’яти соціальних мережах.

Читайте також: Як новий глава НБУ змінить кадровий склад центробанку

Нагадаємо

  • Рада НБУ 31 липня 2020 року звільнила Холода Сергія з посади заступника голови Національного банку за власним бажанням.
  • Як писав «Мінфін», експерти очікують поетапної і максимально м'якої зміни правління НБУ протягом тривалого часу — 3-10 місяців.
  • Дуже мало відомо про тих, хто змінить нинішнє правління НБУ. Офіційної інформації щодо цього поки немає, тільки розмови. За однією з версій, у правління регулятора запросять заступника голови Укргазбанку Олександра Дубровіна. 8 років тому він вже приходив в Нацбанк департамент банківського нагляду (заступником директора), і може знову повернутися.

Читайте також: Рада проголосувала за призначення Шевченка головою НБУ

  • Не виключають появу в НБУ корпоративного заступника голови Укргазбанку Дениса Чернишова. Спочатку очікувалося, що після переходу Шевченка в Національний банк, він очолить Укргазбанк. Однак після того, як в. о. голови Укргазбанку був призначений Андрій Кравець, знову пішли розмови про можливу появу Чернишова у центробанку.
  • Також на ринку допускають появу в Нацбанку скарбника Укргазбанку Олексія Єфремова, якого вважають сильним валютником.
  • Передбачається, що Кирило Шевченко намагатиметься забрати в НБУ 3-4 працівників Укргазбанку. Але одночасно буде запрошувати і фахівців з інших українських банків.

Коментарі - 11

+
+52
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
3 серпня 2020, 19:00
#
Ну все! Теперь остается ждать краха всей финансовой системы. Уверен, что послы стран - партнеров уже вечером сделают заявление по этому поводу! Ну и остается ждать «резких заявлений» со стороны МВФ! Да, не ценим кадры!
+
+23
rredrred
rredrred
3 серпня 2020, 20:41
#
Ничего страшного, нового переводчика и пресс-секретаря не трудно найти
+
0
Andrii Litvin
Andrii Litvin
4 серпня 2020, 10:55
#
Какие «кадры» надо ценить?Те которые привели к финанасовому кризису и обворовали вкладчиков банков получая откаты от владельцев обанкротившихся банков за бездействие НБУ по защите прав вкладчиков?
+
0
bonv
bonv
3 серпня 2020, 19:55
#
Видавлюють поступово тих хто не буде прогинатися під зелю… Не пішла а пішли…
+
0
Mr YouSt
Mr YouSt
4 серпня 2020, 10:45
#
Дамочка знает законы бизнеса - у каждого нового топа свой PR менеджер. Так что ушла сама, и Шева на прощание ей дал отличную словесную рекомендацию )))
+
0
Andrii Litvin
Andrii Litvin
4 серпня 2020, 10:56
#
Видавлюють тих кто воровал и будет воровать....
+
0
Mr YouSt
Mr YouSt
4 серпня 2020, 13:39
#
На воришку Бондаренко не тянет. Ушлая интриганка вовремя двинула из ВТБ в Нацбанк типа улучшать там коммуникации. Стервозно-склочная, но такие и нужны руководству.
+
0
bonv
bonv
3 серпня 2020, 19:57
#
НБУ скоро перейменують у Квартал..
+
+15
aleksandr555889
aleksandr555889
3 серпня 2020, 20:07
#
Завтра 28.00?
+
+15
Skybi
Skybi
3 серпня 2020, 21:29
#
Думаю нет, сегодня эту новость уже отыграли
+
0
Vova Volodimir
Vova Volodimir
4 серпня 2020, 14:22
#
Сколько сп***а жареным запахло так бежать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися