Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2020, 13:27

Ощадбанк та компанія Ingenico Group пропонують підприємцям новий POS-термінал із функцією касового РРО

Ощадбанк та компанія Ingenico Group презентують новий POS-термінал Ingenico APOS A8, який поєднує в собі функції торгового терміналу для приймання платежів та касового апарату з програмним РРО. Термінал Ingenico APOS A8, який працює на операційній системі Android, успішно пройшов тестування в рамках пілотного проекту і готовий для роботи в торговельно-сервісних мережах, аптеках, службах доставки та на інших підприємствах малого та середнього бізнесу.

Переваги POS-терміналу Ingenico APOS A8 для бізнес-клієнтів:

  • можливість інтегрування касового програмного забезпечення та програмного РРО для фіскалізації проведених безготівкових платежів, за готівку та QR-кодами;
  • сканер штрих-кодів;
  • зручне та інтуїтивно зрозуміле меню і бізнес-орієнтований інтерфейс;
  • великий 5,5-дюймовий сенсорний екран, який прискорює процес оформлення замовлення, та потужний процесор для скорочення часу проведення транзакції;
  • безпечна оплата згідно зі всіма міжнародними сертифікатами безпеки платежів, зокрема PCI-PTS 5.x;
  • приймання до оплати магнітних, чипових та безконтактних карток, NFC-гаманців Google Pay, Apple Pay, годинників Garmin Pay тощо.

«Впровадження сучасних платіжних рішень у торговому еквайрингу є одним із пріоритетних напрямів для Ощадбанку. Без сумніву, поєднання зручних форм оплат із фіскальним сервісом та касовим програмним забезпеченням додасть комфорту й технологічності багатьом торговцям. Беручи до уваги зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг, це рішення стає як ніколи актуальним та просто must have для багатьох торгово-сервісних підприємств. Відтак, із запуском пілотного еквайрингового проекту на терміналі Ingenico APOS A8 Ощадбанк разом із партнерами з Ingenico зробив ще один важливий крок назустріч cashless», — відзначив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

«Сучасні платіжні POS-термінали Ingenico APOS A8 є найпоширенішими банківськими платіжними терміналами на платформі closed Android у світі, які зарекомендували себе як надійний помічник для підприємців. Завдяки можливості використання цього POS-терміналу не тільки для приймання оплати платіжними картками, а й як звичайного касового апарату з програмним РРО, а також наявності вбудованого швидкого принтера чеків, оптичного сканера QR-кодів, комунікацій 4G/LTE, WiFi, BT та потужної акумуляторної батареї термінал є ідеальним касовим і платіжним пристроєм для малого і середнього бізнесу, служб доставки та інших видів бізнесу. Ingenico APOS A8 замінює одразу декілька необхідних для підприємців предметів. Це надійна касова система «все в одному» в компактному мобільному виконанні. Всі можливі способи приймання оплати від покупців за товари та послуги – готівка та безготівка, QR-платежі, мобільне виконання, еквайринг від Ощадбанку – роблять POS-термінал APOS A8 від світового лідера Ingenico зручним помічником для підприємців», – зауважив Олег Жуков, виконавчий директор компанії Ingenico Ukraine.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися