Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 13:39

Ощадбанк продовжить дію платіжних карток до 1 липня 2020 року

Ощадбанк піклується про безпеку і здоров’я клієнтів, тому потурбувався про те, щоб вони якомога менше відвідували його відділення на час карантину. Всі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком.

Отже, клієнти можуть спокійно залишатись удома та не поспішати до відділень за новими картками. Не виходячи з дому можна здійснювати покупки в онлайн-магазинах та банківські операції дистанційно в Ощад 24/7. А ще в Ощад 24/7 можна оплачувати комунальні послуги без комісії, обмінювати валюту онлайн або відкривати депозити. Важливо: для здійснення платежів в Інтернеті необхідно вводити термін дії картки, що зазначений на ній. Детальніше банк поінформує клієнтів в SMS-повідомленнях.

«Наша команда активно працює над тим, щоб в умовах карантину клієнти мали безперебійне обслуговування. Ми продовжили дію карток, що закінчуються під час карантину. Ощад працює, а клієнти залишаються вдома в безпеці та спокійно користуються перевагами дистанційного обслуговування в Ощад 24/7. Ще раз звертаюсь до молоді: допоможіть старшому поколінню опанувати дистанційне обслуговування. Отже, пенсіонери, як й інші клієнти, можуть не поспішати за новою карткою або в банкомат для зняття грошей, а спокійно з дому замовляти продукти онлайн та здійснювати інші платежі», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Для мінімізації контактів з готівкою Ощадбанк рекомендує оплачувати покупки в торговельній мережі картками та електронними гаманцями. Нагадуємо, що при розрахунках на суму до 1000 грн карткою Visa, до 500 грн карткою Mastercard та до 300 грн карткою «ПРОСТІР» вводити PIN-код не потрібно.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися