Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 березня 2020, 14:58

Кількість платежів клієнтів МСБ Ощадбанку в системі CorpLight зросла на 40%

Клієнти Ощадбанку – підприємці дедалі активніше використовують у своїй роботі онлайн-банкінг CorpLight, що дає можливість дистанційно проводити практично всі фінансові операції з ведення бізнесу та суттєво заощаджує їх час. Лише за перший квартал 2020 року в CorpLight було здійснено 40% платежів від загальної кількості минулорічних. Щодня клієнти мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку здійснюють дистанційно до 10 тис. фінансових операцій, а в пікові дні – понад 70 тис. транзакцій.

З початку 2020 року до системи CorpLight Ощадбанку приєдналось ще понад 7 тис. нових клієнтів-підприємців. Загалом CorpLight банку об’єднав понад 103 тис. користувачів у сегменті мікро-, малого і середнього бізнесу (ММСБ).

Сервіс має понад 40 функцій, які надають можливість дистанційно і з будь-якого зручного для клієнта місця:

  • управляти власними банківськими рахунками в режимі реального часу;
  • формувати і здійснювати платежі в національній та іноземних валютах;
  • купувати, продавати та здійснювати конвертацію іноземної валюти онлайн;
  • формувати зарплатні відомості по співробітниках, виплачувати їм зарплату тощо.

Нещодавно Ощадбанк додав новинку для клієнтів, які мають зарплатні проекти. Відтепер можливо дистанційно відкривати рахунки працівникам та замовляти картки до таких рахунків для виплати заробітної плати.

До CorpLight можна приєднатись зі стаціонарного комп’ютера за посиланням. Ознайомитись із демо-версією сервісу можна за посиланням (перехід можна здійснити натисканням на DEMO сторони ліворуч на сторінці). Також працює мобільна версія CorpLight для смартфонів та планшетів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися