Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2020, 18:10

Перші 17 клієнтів МСБ отримали кредитні канікули від Ощадбанку

Ощадбанк розуміє потребу підприємців у підтримці та захисті бізнесу і підставляє кредитне плече. Банк розпочав надання кредитних канікул клієнтам мікро- та малого бізнесу для зниження фінансового навантаження на них в умовах карантину.

Підприємці можуть скористатись відстроченням платежів за тілом кредиту до трьох місяців за кредитами у формі невідновлюваної кредитної лінії та строкового кредиту.

«У складний час потрібно допомагати один одному. Ощадбанк іде назустріч клієнтам – підприємцям, аби вони вистояли в цей непростий період та згодом продовжили нормальне функціонування свого бізнесу. Така підтримка для них є вкрай необхідною, так само як і для банку та країни загалом. Ми зберігаємо для себе клієнта, а для країни – роботодавця й платника податків. Тому ми підставляємо кредитне плече тим, хто цього насправді потребує і хто, віримо, вже незабаром зробить свій внесок у відновлення економіки», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Перші 17 клієнтів, зокрема з галузей машинобудування, будівництва, готельного та ресторанного бізнесу, розважальних послуг, торгівлі, автомобільної сфери (продаж та виробництво), металургії, туризму, транспорту (міжнародні пасажирські перевезення), вже отримали кредитні канікули.

Для отримання додаткової інформації банк просить клієнтів МСБ звертатись до менеджера з обслуговування, а також до Контакт-центру Ощадбанку за телефонами: 0 800 219-800 або +38 (044) 363-01-03.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися