Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 лютого 2020, 10:37

FinAwards 2020: Голосування за кращі банківські технології

Стартувало голосування в номінації «Технології» премії FinAwards 2020, організаторами якої виступають «Мінфін» і finance.ua.

У номінації беруть участь банки, які в 2019 році реалізували один або декілька проектів щодо впровадження технічних новацій, які призвели до підвищення якості обслуговування роздрібних клієнтів. Проекти повинні, наприклад, робити послуги банку доступнішими, скорочувати час операцій, скорочувати кількість візитів у відділення, розширювати можливості дистанційного обслуговування і т. д.

Нагороджувати переможця в категорії «Технології» буде СМО компанії Interkassa Андрій Шараєвський.

«Цьогоріч банки представили стільки актуальних фінансових інструментів, що обрати непросто. Telegram і Viber чат-бот для оплат, Tap To Phone, NFC-банкомати, оформлення карток без відвідування банку. Ці та інші рішення спрощують життя українців та показують переваги фінтеху в дії. Приємно, що серед номінантів є і наші банки-партнери. Ми раді ось уже 10 років поспіль будувати разом індустрію онлайн-оплат в Україні», — говорить член експертного журі FinAwards Андрій Шараєвський.

Нагадаємо, що цього року Interkassa не тільки допомагає обирати найкращих представників індустрії, але й підтримує підготовку та організацію заходу. Компанія стала платиновим партнером FinAwards 2020.

Цього року на перемогу претендують:

Проекти: Concord Pay — інтернет-еквайринг з особистим кабінетом, підтримкою Apple Pay і техпідтримкою 24/7; Prepaid X-card — Telegram і Viber чат-бот для проведення операцій онлайн.

Проекти: Apple Pay, PIN generation; Обмін валют онлайн; Mastercard API travel max; Limit management — автоматичне збільшення кредитних лімітів.

  • А-БАНК

Проекти: Барабан — управління 1-м пальцем в мобільному додатку; Share.CreditCard — поділися токеном карти; Поповнення зарубіжних номерів мобільних; Зелена Карта з вертикальним дизайном; Депозит онлайн.

Проекти: Карта з ЕЦП — генерація і запис персонального ЕЦП на карту; NFC кільця; Tap To Phone; Абсолютний cashless на фестивалі Atlas Weekend; Інтелектуальний IVR; Чат-бот — аналітичний фінансовий помічник у Telegram і Facebook.

  • Південний

Проекти: Apple Pay і Bank ID

Проекти: Тренажер покупки в Інтернеті; Дорожня карта клієнта для карти Універсальна голд (фінансова грамотність); Зарплатний проект за 15 хвилин; Управління своїм регулярним платежем з карти чужого банку; Технологія: оформлення картки за 5 хвилин в інтернет-банк Приват24 або додатку Приват24 без відвідування банку; Віртуальні карти (карти Digital): Оплата обов'язкового платежу в 1 клік; Сервіс оплати Liqpay APP; PrivatPay — З 2019 року в Приват24 є можливість додавання карт інших Банків; FacePay24 спільно з Visa; Бот Еквайрингу для касирів магазину; Оформлення Оплати Частинами POS через Apple Pay і Google Pay; Абонемент на паркування; UnionPay; Helper — WEB-помічник для Торговця; Чайові cashless; Android POS — сенсорний пос-термінал на операційній системі андроїд.

  • ПроКредит Банк

Проект: Відкриття рахунків OnLine

Таскомбанк

Проект: Інтернет еквайринг PayTas

Проект: Чат-бот Банку з цілодобовою підтримкою

Проекти: NFC банкомати; Злиття Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку; роботизація процесів RPA; «Алла» — чат-бот Альфа-Банку (нові сервіси: виписка на e-mail, кредитний ліміт, навчання функціоналу програми Alfa-Mobile Ukraine, продажу, HR-процедури); AI і Machine Learning

Проект: Відділення майбутнього

Важливо! Мета премії – підтримати розвиток інновацій в банках. Ми оцінюємо не те, чого банк досяг з точки зору технологій за всю історію своєї діяльності, а прогрес, досягнутий фінустановою протягом року.

Віддай свій голос

Нагородження переможців у 15 номінаціях відбудеться вже зовсім скоро — 28 лютого. Кращі банки, банківські продукти і менеджери будуть визначені за допомогою оцінок незалежного журі, а також за рахунок відкрите онлайн-голосування.

Проголосувати за улюблений банк, його продукт або топ-менеджера можна прямо зараз. Для цього необхідно зайти на finawards.com.uа і віддати свій голос в тій чи іншій номінації.

Коментарі - 3

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
26 лютого 2020, 11:06
#
NFC-банкоматы - это однозначно не разработка банка, а продукт сторонней компании, производящей банкоматы...
+
0
Navegantes
Navegantes
26 лютого 2020, 13:16
#
Голосование закончилось 21 февраля. К чему эта новость от 26/02?
+
0
yarg
yarg
26 лютого 2020, 13:54
#
И что в этом всем нового ? 
все это - технологии 10-летней давности...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися