Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 лютого 2020, 11:10

Мінцифри анонсувало запуск платформи «Дія.Бізнес»

Міністерство цифрової трансформації України анонсувало запуск платформи для бізнесменів «Дія.Бізнес». Про це йдеться на телеграм-каналі в додатку «Дія».

Міністерство цифрової трансформації України анонсувало запуск платформи для бізнесменів «Дія.
Фото: mind.ua

Що анонсували в Мінцифри

«Тиждень до запуску платформи Дія.Бізнес! Ми прагнемо розвивати українське підприємництво. Тому створюємо зручний і корисний продукт для малого і середнього бізнесу — Національну онлайн-платформу для підприємців Дія.Бізнес», — йдеться в повідомленні.

Чим корисна платформа для бізнесу

На новій онлайн-платформі кожен власник малого і середнього бізнесу знайде важливу інформацію: ідеї, перелік сервісів та програм підтримки від держави, а також зможе отримати професійні консультації по бізнесу.

Читайте також: Більше 70% користувачів програми «Дія» авторизувались через Приват24

Що відомо про програму «Дія»

Міністерство цифрової трансформації 6 лютого презентувало мобільний додаток «Дія». З його допомогою до 2024 року можна буде отримати будь-яку держпослугу, не виходячи з дому.

Які документи зараз можна завантажити у додаток

  • Перший реліз мобільного додатку «Дія» містить цифрове посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

  • Ці цифрові документи мають таку ж юридичну силу, як і фізичне посвідчення.

Читайте також: Держава в смартфоні: Водійські права можна буде отримати поштою

  • Також цифрове посвідчення водія можна пред'являти в якості документа, що посвідчує особу, на внутрішніх залізничних і авіарейсах.

  • Незабаром у «Дія» з'являться нові електронні документи — id-паспорт, поліс страхування автомобіля, студентський квиток і ін.

Коментарі - 2

+
+25
bonv
bonv
22 лютого 2020, 11:53
#
Дія в дії:)
+
+25
bonv
bonv
22 лютого 2020, 12:11
#
Долгое время у нас в городе был нерегулируемый перекрёсток, порядка нескольких десятилетий. Все привыкли к нему и пропускали друг друга согласно ПДД. Вчера там установили светофор, и в тот же вечер на перекрёстке произошло ДТП, без жертв, повреждены только автомобили. Оба участника ДТП стоят довольные: один радуется, что ехал по главной, другой - что на зелёный свет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися