Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 лютого 2020, 15:39

Ощадбанк у «Дії»

щадбанк підтримує мобільний додаток державних онлайн-послуг «Дія», запущений нещодавно в рамках стратегії «Держава у смартфоні». Він має забезпечити універсальний доступ до всіх електронних державних послуг за єдиними стандартами для кожного громадянина і бізнесу.

На сьогодні клієнти Ощадбанку можуть завантажити в «Дії» цифрове посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Ці цифрові документи мають таку ж юридичну силу, як і, власне, саме посвідчення.

Додаток можна швидко та безкоштовно завантажити в App Store та Play Market. Ідентифікація відбувається за допомогою технології BankID. Для авторизації в «Дії» потрібно серед переліку банків обрати Ощадбанк та ввести номер картки з кодом з SMS, що прийде на номер телефону клієнта. За безпеку можна не турбуватись – дані користувачів не зберігаються на сторонніх сховищах, а передаються через захищений хмарний сервер.

У найближчий час до додатку планується долучити цифровий поліс страхування авто, цифровий студентський квиток, цифровий паспорт та цифровий закордонний паспорт. Мета проекту – до кінця 2020 року оцифрувати 50 основних послуг, а протягом трьох років – усі державні послуги.

«Дія» – це:

  • Онлайн-сервіс державних послуг;
  • Мобільний додаток з електронними документами та даними з реєстрів;
  • Портал з онлайн-курсами;
  • Портал допомоги малому та середньому бізнесу;
  • Центр надання адміністративних послуг у кожному куточку України.

Коментарі - 1

+
0
irina1badrak
irina1badrak
12 лютого 2022, 18:00
#
Не могу авторизироваться в дие через карту ощад банка. Ввожу код от банка, а меня не находит! Что делать?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися