Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2020, 15:15

Нафтогаз знизив ціни на газ для промисловості

НАК «Нафтогаз України» оприлюднив цінові пропозиції на природний газ, які будуть діяти з 1 лютого 2020 року для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання. Про це повідомляє пресслужба НАК.

НАК «Нафтогаз України» оприлюднив цінові пропозиції на природний газ, які будуть діяти з 1 лютого 2020 року для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання.
Фото: news.liga.net

Які ціни пропонує НАК

Нафтогаз пропонує газ за ціною 4 661,00 — 5 208,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Читайте також: Споживачі газу в січні заплатять на 25% менше, ніж у минулому році

В порівнянні з цінами на січень 2020 року, у лютому ціни знизяться на 14% -15%, в залежності від умов поставки.

Пропоновані ціни на природний газ з ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Читайте також: Кабмін змінив принцип формування ціни на газ для населення

Раніше повідомлялося

  • З 1 січня 2020 року в Україні почали діяти гарантована і ринкова ціни на газ для населення. Кожне домогосподарство до кінця 2019 року могло обрати, який варіант йому більше підходить.

  • Щоб захистити населення від стрибків цін, Кабмін запровадив так звану «страхову ціну» (гарантовану) — зафіксував ціну на певному рівні.

  • Страхова ціна Нафтогазу становить 6 961 грн за тисячу кубометрів з ПДВ — її визначили на підставі котирувань найбільшої європейської газової біржі. Тепер цю ціну скасували.

Коментарі - 3

+
0
bonv
bonv
29 січня 2020, 15:30
#
Так само «знизив» як і для населення?
+
+24
Васян Васькин
Васян Васькин
29 січня 2020, 16:27
#
Хлебокомбинаты , химическая , металлургическая , фармацевтическая  отрасли , теплосети  - это всё предприятия . И для них Нафтогаз снизил тарифы . Поглядим как это отразиться на населении . Снизятся ли цены на продукцию производимую ими ? Повысится ли зарплата на этих предприятиях ,  в связи с уменьшением затрат на производство ?
+
0
Rabotjga
Rabotjga
29 січня 2020, 20:02
#
Кому снизили цену на газ? Населению которое проживает в частном секторе или пользуется индивидуальным отоплением принесли платёжки на сумму в среднем 150-180 грн в месяц за транспортировку не зависимо от потребления. Так кого снова нагнули?)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися