Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2020, 14:50

Ощадбанк — лідер ринку за приростом кредитного портфеля малого та середнього бізнесу у 2019 році

Ощадбанк підтвердив лідируючі позиції на банківському ринку з кредитування малого та середнього бізнесу. За даними SME Banking Club, приріст кредитного портфеля Ощаду становить 37% або 1,6 млрд грн. Банк продемонстрував і найкращий приріст частки ринку, яка збільшилась на 2%.

«Ми дякуємо клієнтам за довіру. Напрям МСБ було створено з нуля, і за кілька років ми вивели його в лідери ринку. Ощад – перший за приростом кредитного портфеля малого та середнього бізнесу. Це означає, що клієнтів задовольняють наші програми кредитування, і вони активно ними користуються. Поточного року підтримка малого та середнього підприємництва набуде особливого імпульсу. В лютому стартує державна програма доступного кредитування українських підприємців, і Ощадбанк стане її активним учасником. Тож у клієнтів буде ще більше можливостей для створення та розвитку власного бізнесу», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Ощадбанк пропонує широкий вибір міжнародних, державних та партнерських програм, які роблять кредитування ще вигіднішим для клієнтів. У лютому банк запустить доступне кредитування під 5%, 7% і 9% для малого та середнього бізнесу в рамках державної програми.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися