Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2019, 15:15

Промінвестбанк залишив в Україні тільки одне відділення

Промінвестбанк (ПІБ, Київ) закрив шість відділень по Україні з жовтня 2019 року, залишивши лише одне в Києві. Про це повідомили в банку.

Промінвестбанк (ПІБ, Київ) закрив шість відділень по Україні з жовтня 2019 року, залишивши лише одне в Києві.
Фото: thepage.ua

Що відомо

Згідно з повідомленням на сайті фінустанови, з 3 січня 2020 року обслуговування всіх юридичних осіб-клієнтів Промінвестбанку буде проводитися в Лівобережному відділенні на бульварі Перова, 28 у Києві.

Раніше повідомлялося

  • За даними НБУ, на початку 2019 року регіональна мережа Промінвестбанку нараховувала 56 відділень.

  • В кінці листопада ПІБ оголосив про закриття поточних рахунків ФОПів, а на початку грудня — про припинення співпраці з Mastercard і зупинку обслуговування карткових рахунків юридичних осіб-клієнтів.

  • Акції українських «дочок» російських банків, включаючи ПІБ, були арештовані в 2018 році за рішенням українського суду у зв'язку із заявою про забезпечення позову ряду пов'язаних з бізнесменом Ігорем Коломойським компаній з активами в Криму.

Рейтинг стійкості банків у 3 кварталі

  • Акції Промінвестбанку було заарештовано, після чого на 28 серпня 2019 року був призначений аукціон з їх продажу (стартова ціна пакета — 532,099 млн грн), однак ПФТС у встановлений термін не отримала заявок на купівлю банку.

Читайте також: Альфа-Банк продає центральний офіс Промінвестбанку

  • 19 липня на фондовій біржі ПФТС виставили на продаж 99,7% ПІБ. Акції планували продати через аукціон за 532,1 мільйона гривень.

  • 10 червня ПІБ подав на Україну в Стокгольмський арбітраж. Загальна вартість позову становить «сотні мільйонів доларів».

  • ВЕБ став власником Промінвестбанку в 2008 році. Свої інвестиції в його розвиток він оцінює в $2,7 млрд.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
24 грудня 2019, 23:24
#
Знаковая фотка - мне понравилось.

ПИБ прекратил обслуживание карточных счетов физлиц, ФОПов и юрлиц, прекратил сотрудничество с МПС Мастеркард а на фотке какой-то мужик стоит перед банкоматом и надеется получить хоть какие-то деньги.
Хотя известно, что все остатки по счетам физлиц банк ещё в октябре 2019 перечислил парочке киевских нотариусов на депозит и закрыл все карточные и текущие счета своих клиентов физлиц.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися