Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2019, 15:06

Депозит «Відмінне бажання» — до 18 % від банку «Південний» до Нового року

Банк Південний пропонує вигідно розмістити кошти на новому акційному депозиті «Відмінне бажання» із максимальною процентною ставкою до 18 % річних у національній валюті та щомісячною виплатою процентів.

Новий акційний депозит «Відмінне бажання» від банку Південний — це класичний строковий депозит на 3 місяці з підвищеною процентною ставкою. Мінімальна сума вкладу становить 10 000 гривень, а виплата процентів здійснюється щомісяця. Депозит не передбачає дострокового розірвання або можливості поповнення.

Депозит у банку Південний — це індивідуальний підхід до кожного клієнта, вигідні процентні ставки та надійне збільшення прибутку.

Банк Південний уже понад 25 років неухильно виконує свої зобов’язання перед клієнтами та є учасником та агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Разом із тим банк Південний упевнено виконує всі економічні нормативи НБУ та продовжує нарощувати достатність капіталу.

Нещодавно міжнародне рейтингове агентство MOODY`S підвищило довгостроковий рейтинг депозитів банку Південний у національній валюті, що є черговим підтвердженням фінансової стійкості банку.

Оформити акційний депозит «Відмінне бажання» з підвищеною процентною ставкою дуже просто. Для цього потрібно звернутися з паспортом та ідентифікаційним кодом до будь-якого відділення банку Південний. Також, депозит можна оформити за допомогою інтернет-банкінгу Південний MyBank. Акційна пропозиція діє до 31 січня 2020 року. Більш детальна інформація за посиланням.

Коментарі - 1

+
0
Max Him
Max Him
3 грудня 2019, 17:52
#
Удивили средней ставкой 15.67% хоть и за 3 месяца)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися