Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2019, 10:03

Можливості World Elite та Infinite в одній карті

Інноваційні рішення змінюють традиційні відносини банків з клієнтами, пропонуючи більш комфортний рівень обслуговування. Monobank в черговий раз поповнив список Фінтех-досягнень 2019 року. На ринку з'явився новий продукт — платинова карта, яка дозволяє клієнтам отримати фінансові послуги з wow-ефектом за оптимальними тарифами.

Карта Platinum вийшла далеко за рамки зручного платіжного інструменту. Основна ставка зроблена на елітні характеристики — конфіденційність і статусність. Унікальність карти полягає в тому, що вона об'єднує можливості Mastercard World Elite та VISA Infinite, що дає максимальний рівень безпеки і одночасно відкриває перед власником широкий набір можливостей, а точніше — привілеїв.

Витрачай та отримуй

Карта Platinum від monobank дозволяє не тільки економити, але ще й заробляти.

  • Кешбек від покупок

На початку кожного місяця клієнти monobank можуть обрати дві категорії витрат, в яких вони хотіли б отримувати назад частину витрачених грошей. Це може бути категорія «Продукти» та «Ресторани" або будь-які інші дві. Важливо, що кешбек забезпечить повернення до 20% від суми зробленої покупки.

  • Вигідні відсотки

Власники платинових карт можуть безкоштовно знімати до 5000 грн особистих коштів за кордоном на місяць за будь-якою картою. Крім того, за користування кредитним лімітом встановлений знижений відсоток. Monobank надає до 100 000 грн кредитних коштів на період до 62 днів без відсотків при своєчасному погашенні. У разі прострочення погашення кредиту, відсоткова ставка становить всього 3,1%.

Бонуси вищого пілотажу

Частину привілеїв карт platinum оцінять ті, хто часто подорожує, і не важливо з якою метою — побачити світ, відпочити або за службовим обов'язком. У будь-якому випадку можна розраховувати на економію часу, компенсацію витрат і покращений сервіс.

  • Накопичення миль зі всіх покупок

Карта дає можливість власнику накопичувати милі.

За кожну покупку monobank нараховує «милі» з розрахунку 15 миль за 1000 грн в чеку без обмежень за сумою.

Милі можна витратити на купівлю квитка в будь-якій авіакомпанії світу. Причому процедура максимально спрощена — всього пара дотиків в мобільному додатку і вартість квитка повертається на карту, а милі списуються.

  • Комфорт в аеропорту

Отримати безкоштовний переліт — приємно, але ще приємніше дочекатися свого рейсу в комфортній обстановці. Програма Lounge Key відкриває безлімітний доступ до бізнес-залів аеропортів усього світу. 820 лож в понад 450 містах (в тому числі в Борисполі, Києві, Харкові та Львові) пропонують власникам карти Platinum скоротати час за чашкою кави у VIP-умовах, подалі від загальної метушні.

А безлімітний сервіс Fast Line надає пріоритетне право проходження всіх формальностей в аеропорту. Клієнт може без черги пройти митний і паспортний контроль в зонах вильоту і прильоту, реєстрацію на рейс, і в числі перших здати валізу. Плюс доступна безкоштовна опція упаковки багажу в аеропорту Бориспіль за карткою Visa.

  • 1000+1 можливість

Карта Platinum здатна надати допомогу не тільки під час перельоту, але і після прибуття. Кому не припадуть до душі заохочення в якості знижок на готелі з програми Visa Luxury Hotels Collection, а також знижки на оренду автомобілів?

Не менш приємно після прибуття з-за кордону дістатися додому з аеропорту Бориспіль або Жуляни-Київ на таксі UBER зі знижкою 50%.

Потрібно сказати і про унікальну страховку для мандрівників зі страховим покриттям до $1 млн при оплаті картою Visa авіаквитка або житла.

  • Командна підтримка

Невід'ємною складовою послуг для власників monobank platinum є консьєрж-сервіс — наявність професійного помічника. З ним виникаючі проблеми вирішуються набагато простіше і швидше. Вам потрібно забронювати номер у готелі або столик у ресторані, замовити квитки або доставку квітів, організувати ділову зустріч або вечірку? Співробітники сервісу в цілодобовому режимі дистанційно допоможуть впоратися з будь-яким завданням. З такою підтримкою навіть складні проблеми здадуться дрібними негараздами.

Як оформити карту

Звичайно, карти такого рівня не можуть бути безкоштовними. У той же час, тарифи на них не захмарні: 500 грн за випуск карти і 250 грн щомісяця за обслуговування.

Карти доступні в трьох кольорах — чорний, рожевий і сталевий. Це перша карта в Європі, на яку клієнт може не наносити дані (номер картки, термін дії та CVV), але при бажанні клієнта, можна нанести всю інформацію або тільки прізвище власника.

Замовити карту monobank platinum не складає ніяких труднощів — максимум 5 хвилин часу і всього три кроки:

  1. Встановіть додаток monobank на свій смартфон
  2. Сфотографуйте паспорт та ІПН
  3. Отримайте карту

Останній крок — користування. Залишається активно використовувати максимум можливостей, численні знижки і моментальний кешбек!

Коментарі - 5

+
0
Dmitrik7
Dmitrik7
21 листопада 2019, 22:14
#
«Программа Lounge Key открывает безлимитный доступ в бизнес-залы аэропортов всего мира. 820 лож в более 450 городах (в том числе в Борисполе, Киеве, Харькове и Львове)»

Только вы ж, монобанк, сразу договаривайте, что для того чтобы воспользоваться этой замечательной возможностью, по условиям мастеркард, нужно сделать траты за 30 дней до посещения Lounge Key на сумму 6000грн и выше. Иначе в зал не пропустят.
+
0
kapchi
kapchi
21 листопада 2019, 22:36
#
Не нужно наговаривать на монобанк, в этом плане он честнее других и траты на сумму 6000 грн за 30 дней не обязательны!
+
0
Dmitrik7
Dmitrik7
22 листопада 2019, 9:42
#
Почитай условия мастеркард, умник — https://www.mastercard.ua/uk-ua/consumers/features-benefits/travel/airports-news.html

Вот по бизнес-залам — https://www.mastercard.ua/uk-ua/consumers/features-benefits/travel/mastercard-lounges.html

Везде есть:

«Умови доступу:
Держателі карток World Elite, World Black Edition та Platinum мають за останні 30+5 днів (не враховуються останні 5 днів, а також вихідні перед вильотом) перед вильотом здійснити з карткою транзакції на суму понад 6000 гривень.
Для держателів карток Corporate Mastercard додаткових умов немає.»

Или монобанк построил свои бизнес-залы и лаунджи? :)

И хотелось бы получить комментарий monobank, а то он скромно умалчивает об этом.
+
+15
kapchi
kapchi
23 листопада 2019, 22:55
#
Умник, тот кто думает гибко, а не тупо следует инструкции. Включать особую гибкость мышления  для того чтобы спросить спросить банк, конечно, не нужно, но тем не менее. 

Здравствуйте, ###. Меня зовут Ольга, служба поддержки monobank :wave::cat:
Не стоит беспокоиться:wink:
Даже если у вас будет недостаточно трат по карте, исходя из требований Visa или MasterCard, мы заранее побеспокоились о том, что бы вы могли беспрепятственно пользоваться всеми доступными услугами и привилегиями от Visa и MasterCard
+
0
roman731
roman731
27 листопада 2019, 23:59
#
Справедливости ради, не «не пропустят», а «пропустят за деньги».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися