Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 жовтня 2019, 16:44

Інформація про правонаступництво

Акціонерне товариство «Альфа-Банк» (місцезнаходження 03150, м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 100, ідентифікаційний код 23494714) та акціонерне товариство «Укрсоцбанк» (місцезнаходження 03150, м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 100, ідентифікаційний код 00039019) інформують про те, що 15 жовтня 2019 року Альфа-Банк став повним правонаступником усіх прав, обов'язків та майна Укрсоцбанку, у тому числі Укрсоцбанку включаючи (але не обмежуючись) права за договорами забезпечення (у тому числі поруки), а також набув обов'язків боржника за вимогами кредиторів (вкладників) за переданими зобов'язаннями Укрсоцбанку без необхідності внесення змін до відповідних договорів.

Альфа-Банк прийнял за передавальним актом від Укрсоцбанку також майно та кошти, на які накладено обтяження (у тому числі публічні) та обмеження на розпорядження (у тому числі арешти) із збереженням таких обтяжень та обмежень на розпорядження.

З 15 жовтня 2019 року Альфа-Банк набул усіх прав і обов'язків щодо погашення грошових зобов'язань чи податкового боргу  Укрсоцбанку, у зв'язку з чим  Укрсоцбанк вважається юридичною особою, у якої відсутня заборгованість зі сплати податків, зборів та обов'язкових платежів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися