Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 жовтня 2019, 15:50

Подарунки від «Мінфіну»: нагорода для автора «відгуку місяця» — 5 тисяч гривень

«Мінфін» збільшує нагороду за найцікавіший відгук про обслуговування у банку з 3000 до 5000 гривень.

Народний рейтинг, відгуки читачів, клієнти банку, оцінка, якість сервісу, обслуговування
фото: antikor.com.ua

Кожен місяць редакція «Мінфіну» вибирає «відгук місяця» серед коментарів, які наші читачі залишають на сайті. Раніше переможець отримував 3 тис. грн. Тепер нагорода збільшиться до 5 тис. грн.

Правила прості: читач повинен оцінити сервіс у банку завдяки особистому досвіду, і розповісти про проблему, яка виникла при використанні послуг. Або, навпаки, похвалити банк за відмінне обслуговування.

Перемагає найактуальніший відгук, який може виявитися корисним для інших користувачів «Мінфіну».

Стати учасником програми «Найкращий відгук місяця» легко:

  • Зареєструйтесь на сайті «Мінфін».
  • Залиште достовірний відгук про якість обслуговування в банку з особистого досвіду;
  • Оцініть банк за 5-ти бальною шкалою.

Відгук може бути як позитивним, так і негативним. Модератори ретельно перевіряють всі коментарі читачів: уточнюють деталі ситуації, номер відділення, просять надати квитанції тощо.

Детально ознайомитися із правилами розіграшу «Найкращий відгук місяця» можна тут.

Навіщо потрібен розіграш

Розіграш мотивує читачів «Мінфіну» залишати цікаві та актуальні відгуки про банки. Завдяки активності наших користувачів банки бачать свої слабкі місця і вдосконалюють сервіс, а читачі отримують корисну інформацію, яка допомагає їм вибрати банк. Автори відгуку отримують реальну можливість вирішити свою проблему.

Що таке Народний рейтинг

«Мінфін» створив майданчик для комунікації банків і клієнтів. Кожен користувач може оцінити роботу банку, розповісти про свою проблему і отримати зворотній зв'язок від фінустанови. Для цього на сайті потрібно залишити заявку на вирішення свого питання.

Ваш досвід взаємодії з банком може бути корисним для інших читачів. На базі відгуків користувачів «Мінфін» формує Народний рейтинг. Позиція банку в цьому рейтингу залежить від якості обслуговування. На неї не впливають фінансові показники, розмір активів і т. д.

Модератори перевіряють усі відгуки, заявки надсилаються на розгляд в банк. За статистикою, із моменту запуску проекту клієнти залишили на сайті 16573 відгуків. У тому числі — 2432 заявки з скаргами, схваленими модераторами. За цей час співробітники банків вирішили 917 проблем клієнтів.

В 2019 році найбільше відгуків користувачі залишили в січні — 1317. Найменше — у червні — 767. Зараз у рейтингу 22 банки, які отримали не менше 100 підтверджених відгуків користувачів.

Нагадаємо, що проект з нагородження автора «відгуку місяця» стартував у листопаді 2018 року. «Мінфін» вибирає переможця кожен місяць відповідно до Правил розіграшу.

Архів переможців за посиланням.

Коментарі - 2

+
+58
kingcity
kingcity
12 жовтня 2019, 12:30
#
Зараз піде наплив реєстрації нових користувачів на сайті і чергових «літературних шедеврів» - «я у банк прийшов (-ла), а мені  в ноги не поклонились, персидський килим перед входом не постелили, та ще й подивились криво...»
+
+8
Ukrtroll
Ukrtroll
13 жовтня 2019, 13:10
#
Раньше было 3, а теперь 5...  Инфляция однако...  ))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися